Nalledagen/Vintertid igen

Måndagen den 27 oktober| 09:30 | 8 grader, blåsigt

I dag är det den Internationella Nalledagen, en dag som firas på biblioteken och även på Skansen. Det kommer att gå en Nalleparad från Junibacken klockan 12 och då kommer alla nallar och barn att åka och gå till Skansen och Bragehallen där Internationella Nalledagen firas med underhållning
och överraskningar.

De här söta nallarna kommer från Vonni

Tack Vonni!

Igår var det ett riktigt ruskväder. Det regnade och blåste hårt hela dagen, totalt fick vi 16 mm i regnmätaren. Vi var bjudna till Åke syster och hennes man i Endre på söndagslunch. Bengt fyllde år i lördags och vi hade inte tillfälle att uppvakta honom då, så därför fick vi komma dagen efter i stället. Det var massor av vatten på vägen, så man fick köra sakta för att undvika vattenplaning. Men inte gjorde det något! Det var så härligt att få åka bort en stund och att slippa fundera på matlagning. Det kändes riktigt lyxigt. Dessutom hade man ju en timme tillgodo, för när jag steg upp vid 8-tiden kunde jag gå runt och ställa om klockorna och vips var klockan bara sju. Det blev en lång, lugn och skön söndagsförmiddag och sedan fick vi en god lunch och trevligt umgänge med släkten. Det blev en riktigt trevlig söndag!

I dag ska jag röja i källaren och göra plats för mina pelargonior som ännu står i växthuset. Jag har en känsla av att det kommer att bli kallt och nattfrost nu när som helst, så det är bäst att få in blommorna. Jag har ingen värme i växthuset den här tiden på året.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Temadagar, Trevliga händelser, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.