Nattliga kattbesök

Grållen kom på för något år sedan, att han kunde ta sig in genom vårt sovrumsfönster. Det var efter att vi varit bortresta. Det hände någon gång då och då, men i sommar har han varit alldeles omöjlig att stänga ute. Det är varmt om nätterna och vi vill ju ha sovrumsfönstret öppet, men det går inte längre.

Nu har vi haft vårt sovrumsfönster stängt och haft öppet i ett intilliggande rum istället, så det har varit frid om nätterna ett bra tag. Inatt hade han kommit på att det gick att komma in den vägen också. Först trodde jag att jag missat att släppa ut honom på kvällen och tog katten under armen och gick ned släppte ut honom.

Jag hann inte mer än ner i sängen igen, så hördes det en duns och så kom han jamande inklivande till oss igen. Det som förvånar mig är, att inte Svarten ser hur han gör och tar efter. Nej Svarten sitter lugnt kvar ute och väntar på att det ska bli morgon. Nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra – byta till ett annat fönster kanske

Här är han på väg ner efter promenad på taket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Våra Katter. Bokmärk permalänken.

0 svar på Nattliga kattbesök

 1. vivan skriver:

  Vilken liten rackare!
  han vill adoptera dig!gillar dig..
  katter gör så!kramiz:)

 2. Carl skriver:

  Hej!

  Eftersom du har katter och djurvän är du välkommen in på http://www.myPetBook.se för att dela med dig av dina bilder och katter.

  Ses på http://www.myPetBook.se

  Mvh,

  Carl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *