Nätvännen Berit och hennes Lennart på besök

Onsdagen den 12 juli 2006

Temperatur: 18-22 grader.

I måndags kom en av mina nätvänner, Berit med make Lennart och hälsade på oss. Det var så roligt att träffa Berit och få visa henne hur vi har det här på Stenstugu. Vi har haft god kontakt under ganska lång tid. Vädret var inte speciellt trevligt just på måndagen, det var varmt och blåsigt, så det var inte trevligt varken ute eller inne, men vi satt i trädgården och pratade och drack kaffe och sedan åkte vi en sväng och visade omgivningarna.


Berit och Lennart

Igår och idag har det varit betydligt bättre väder, härliga dagar med hög luft och solsken. Hushållsbestyr och trädgård har hållit mig sysselsatt och Åke har skrapat fönster i ladugården och idag har jag börjat måla dem. Sommarprogrammen har jag lyssnat på både igår och idag, båda dagarna med stor behållning. Michael Engström i gårdagens program var väldigt bra!

En kommentar om gårdagens Allsång på Skansen går att sammanfatta i en mening: det var ett av de sämsta och tramsigaste Allsångsprogram jag har sett.

Igår när jag rensade spammail lyckades jag rensa även ett mail som sänts till mig via formulär (typ: enkätsvar, beställning/avbeställning av mail vid uppdateringar).
Vet någon, som läser det här, med sig att man sänt mig något mail under gårdagen, så sänd om det! Jag lovar att inte vara så snabb i fortsättningen.

22.10 Varmt tack till Berit, som läste min dagbok och sände om mailet som jag så olyckligt rensade bort igår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, IT & Internet, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *