Nej, det hjälpte inte!

Varken uthängd tvätt eller fönsterputsning hjälpte, det blev inget regn idag heller. Nu återstår biltvätt och regndans, men jag avvaktar nog tills i morgon, för just nu känner jag inte för varken det ena eller det andra.

Vad jag i morse trodde var ett allergianfall, visar sig vi nog vara en sommarförkylning. Jag provade med en allergitablett, men den hjälpte inte alls och nysanfallen och efterföljande rinnsnuva gör att jag känner mig en aning ur slag och absolut inte känner för danser av någon sort.

Nu är frågan hur jag har lyckats att dra på mig den här förkylningen?

Det är väldigt kallt inne i vår nyrenoverade Konsumbutik och i fredags satt det en väldigt förkyld och snörvlande tjej i kassan, när jag var och handlade. Det skulle kunna vara hon som är den skyldige?

Aaatjooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Nej, det hjälpte inte!

 1. Kicki skriver:

  Prosit!
  Rackarns om du åkt på en förkylning, de brukar ju inte vara att leka med den här årstiden.
  Här har vi också grått värre, men inget regn, men vi fick ju en skaplig skur (jag tror det var i fredags) så den håller fukten än. Det visade sig att den skuren var ytterst lokal, för varken Säter eller Hedemora (vilka ligger en mil åt varsitt håll härifrån), fick en enda droppe med regn.
  Kram och krya snabbt på dig!

  • Ingrid skriver:

   Sommarförkylningar är lite jobbiga, men jag tror inte att det blir så farligt. Med åskskurar kan regnet komma otroligt lokalt.
   Tack, jag ska krya på mig!

 2. skogsnuvan skriver:

  Din kommentarNej en ingrid inte får du bli sjuk nu mitt i sommaren. Jag hoppas du blir bra tills jag kommer för nu är det bara en vecka dit. Krya på dig.

 3. Birgitta skriver:

  Värmen som vi haft, och kylslagna affärer är nog inte så bra. Ungefär som att kliva in från tropisk värme in i ett luftkonditionerat flygplan. Som gjort för en rejäl förkylning. Hoppas den inte blir långvarig. Min dotter har varit fruktansvärt förkyld i nästan 2,5 vecka. Nu äntligen börjar den ge med sig. Peppar peppar….

  • Ingrid skriver:

   Det är isande kallt i den här affären och biträdena går med fliesjackor på sig. Jag brukar tänka på att ta med mig något att ta på mig nu när det är så varmt ute.

 4. Gunnel skriver:

  Usch då! Det låter inte bra. Hoppas du kryar på dig snabbt.

 5. Znogge skriver:

  Här regnade det. Helt av sig själv. Utan tvätt och andra knep. Men vi var ju mest inomhus så det gick ingen större nöd på oss.

  Önskar en trevlig kväll!

 6. Astrid skriver:

  Man måste nog vara smittad för att bli förkyld tror jag
  Dottern har varit rätt dålig

 7. Ailas skriver:

  Så trist för dig! Hoppas att du känner dig snabbt bättre! Med lite tur ger förkylningen med sig på ett par dagar… annars finns risken att den blir hängande ett bra tag, speciellt om det är varmt.
  Men lova att vila, det är bästa botemedlet, tror jag!

  Sympatikram!

 8. Goderafton Ingrid !

  Tråkigt höra att Du blivit förkyld, Du har väl alla tänkbara medikamenter hemma.Jag vakna en morgon igentäppt och det klia i halsen.Men det gick över då jag tagit näsdroppar och en mucoangin.
  Idag hade jag fleesekoftan på mig till stan,inne där det var varmt, tog jag av mig den, då jag satte mig på en soffa och skrev sms:et skulle skicka ett MMS men det gick inte.Det var väl för mörkt.

  Hade jag inte använt mobilen hade jag knappt fått byta den ändå.Han öppnade kartongen, han trodde mig inte när jag sa att jag kan inte komma in med den nya.en hel timme höll vi på.Tills slut fick han erkänna. att jag hade rätt.När kontantkortet från Telenor kommer ville han jag skulle åka ner igen så skulle han kontakta Blogger.
  Vad är det för mening.Tror jag försöker med kontantkortet på den nya istället.För två bloggar med foton ska jag inte ha.

  Hoppas Du kryar å Dig nu.Bättre ha för mycket på sig.Nej här kom inget regn heller.kanske i natt.Rätt skönt utan sol idag.

  Kramar

 9. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Bakterierna frodas i värmen och många är förkylda nu. Jag åkte också på en lättare flunsa men trodde det var allergin men inte katten hjälpte allergipillren. Så i onsdags när jag hade inköp så sa mannen som handlade att han var fruktansvärt förkyld….! Tack för den smittan 🙁 Otroligt att personalen tillåts besöka gamla och sjuka när näsan rinner på dom utan paus! Många är sängliggandes och en flunsa kan ge lunginflammation vid hög ålder och då är det slut på detta livet.
  Men att sjukskriva sig kostar ju pengar så det är ingen som gör utan bakterierna sprids med blixtens hastighet till alla dom besöker 🙁 Egoismen frodas lika snabbt som bakterierna!
  Krya på dig vännen!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Visst är det otroligt oansvarigt att gå och jobba när man är förkyld och dålig, speciellt när det gäller folk som jobbar inom vården. De borde verkligen ha vett att hålla sig hemma.

   Tack för kryapådighälsningen!

Kommentarer inaktiverade.