Nej, han lyckades inte..

Idag har det verkligen varit växlande väder med regn på morgonen och sedan varmt med ganska mycket moln och svagt solsken om vartannat, men det var helt ok att ligga i solstolen ett tag i alla fall.

Jag vaknade av förmaksflimmer vid tvåtiden i natt och sen blev det inte mycket sömn, så jag kände mig lite avslagen hela förmiddagen tills det släppte. Det är länge sedan jag hade någon attack nu och man kan ju undra varför det kommer så där plötsligt när man ligger och sover. Visserligen drömde jag att någon gick ute i rabatten och knipsade av mina blommor, men inte kunde jag blivit så upprörd av det?!

Jögge Sundqvist, dagens sommarvärd, lyckades inte hålla mig vaken där jag låg i solstolen och lyssnade på honom. Visserligen kanske det till en del berodde på min dåliga nattsömn, men jag instämmer helt i Aftonbladets rubrik Präktigt och malande självbelåtet. Musiken var inte heller i min smak. ”Slöjd och rockandroll dansar med varandra” sa Jögge i programmet och det kanske de gör, men programmet blev inte bättre för det.
Betyg: Prat: ♥ ♥ Musik: ♪ ♪

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Förmaksflimmer, Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Nej, han lyckades inte..

 1. Eleonora skriver:

  Så trist att du har förmaksflimmer. Min väninna har det och det verkar något ångestframkallande tycker jag. Hoppas att din medicin har lugnat ner lilla hjärtat nu och att du slipper ifrån detta ett tag.

  Jag har varit mycket dålig på att kommentera och skriva nya inlägg. Tänker varje gång: NU ska det bli av – och så kroknar jag. Förlåt att jag inte hälsat på så ofta som jag tidigare gjorde.

  Några sköna veckor vid kusten (Tylösand) har jag haft. Min dotter har lagat underbara luncher och middagar varje dag och jag har stått för disken. Flera timmar i solstol har det blivit och en massa shopping i Halmstad (där det var REA REA har det också blivit. Underbart att ha fint smakråd med sig när man handlar.

  Hoppas du får en skön och fin augusti. Ha det nu så gott
  Med kram från
  Eleonora

  • Ingrid skriver:

   Så härligt att få semester i Tylösand med dottern och sluppit matlagningen. Det är trist att laga mat till sig själv och det är trist att äta ensam.
   Tack för att du tittade in till mig och ha en skön fortsättning på sommaren.
   Kram

 2. Hillevi skriver:

  Åh! Förmaksflimmer sådär mitt-i-natta… inte roligt alls. Bättre nu, hoppas jag.

  Jag ger sommarpratarna några inledningsrepliker och fastnar jag inte så får det vara. Igår och idag fick det vara!

  Jag måste åter säga att dina pelargoner är makalösa! 🙂

 3. Skogsnuvan skriver:

  Oj inte roligt att vakna med hjärtat i olag mitt i natten. Hoppas att det gett med sig nu

 4. Usch vad otäckt – alltså att vakna med förmaksflimmer! Men du har ju varit med förr och blir antagligen inte så rädd, men kul kan det ju inte vara!? 👿 Alltså med åkgräsklipparen, som Rolle får köra ut och tanka upp. Sen blir det bara där det är helt plant och väldigt sakta! 🙄
  KRAM
  Susie

 5. Halva inlägget försvann i cyberrymden. Jag skrev alltså att jag skulle klippa lite gräs idag, känner mig ovanligt pigg även om jag fått lite ”partiellt ödem” i anklarna av den lite starkare dosen med cellgift som jag började med i tisdags. Men det är än så länge den enda biverkningen.
  KRAM IGEN
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Jag hade just funderingar på hur det går med din cellgiftsbehandling. Hoppas att du inte får några svåra biverkningar. Men du är en kämpe som orkar med gräsklippning trots allt.
   Kram

 6. Kicki skriver:

  Besvärligt (och säkert väldigt obehagligt) med hjärtat. Hoppas det dröjer mycket länge till nästa gång (om nånsin).
  Den sommarprataren, behöver jag alltså inte offra tid på.
  Har nyss hört på Stig Grybe, väldigt intressant (och roande) och pigg lät han också trots ålder och alla sjukdomar.
  Kram/Kicki

 7. Har också känt mig avslagen… hoppas det bara beror på åskan, att jag är väderkänslig. Ovanligt trött har jag varit. Nu semester i dryga två veckor.
  Kram till dig!

 8. Lambergsfrua skriver:

  Så obehagligt opch skrämmande med förmaksflimmer och framför allt på natten. man kan väl saga att det var tur att sommarprataren och hans musikval var så pass ointressant, så du kunde slumra i lugn och ro och hämta nya krafter.
  Hoppas flimrest håller sig i schack riktigt länge nu.
  varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *