Nej, nej, nej….

…Gunhild Carling passade inte mej! Jag tycker inte om Gunhild (hon är bara för mycket) och jag tycker inte om hennes musik och jag gillar inte jazz något vidare heller, så inledningen på dagens Sommar i P1 var rena katastrofen. Jag stängde av radion och gick ut på en promenad i stället.

Åskan och regnet, som man hotat med idag, blev det inte så mycket av. Några svarta moln och några regnstänk på förmiddagen, det var allt och i eftermiddag har det varit riktigt soligt och varmt.

Jag gick en vända ut på hamnen, för det är en ganska lagom lång promenad. Det är så härligt att gå längs småbåtskajen och dra in den underbara doften från häcken med nyponrosor. Jag trodde att de blommat över, men regnskvättarna som kommit har fått dem att grönska och blomma igen.

På byggfronten var det inte så mycket nytt. Man håller tydligen på och putsar upp fasaden på den intilliggande byggnaden. Det var det enda livstecknet sedan jag var där senast.

Nu vajar solrosorna lite överallt i trädgårdarna, men här på Odvalds vet jag mig inte ha sett några. Jag får väl ta och ge mig ut på spaning.

En trädgård på Garvaregatan

Suderviljans solrosodling

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Promenader, Radioprogram och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Nej, nej, nej….

 1. Kul! 😆 Vi var faktiskt nere och tittade på betongplattan idag när vi skulle till Klinte och handla. Det verkar inte ha jobbats så mycket dom senaste veckorna! 🙄
  KRAM
  Susie

 2. Lambergsfrua skriver:

  Jag tycker Gunhild är en frisk fläkt med sitt musicerande – men visst känns hon lite som en Durcellkanin emellanåt.
  Din promenad läter trevlig med vackra båtar och blommor. Häör det mullrat lite på avstånd, men vi har haft växlande och inget regn.
  Ha det gott!
  Varm kram 🙂

 3. Hejsan Ingrid !

  Tålmodigt lyssnar du varje dag på radion, det gjorde du
  rätt i att strunta i det.när du inte gillade henne. Tror inte jag lyssnat en enda gång, jo det var
  visst en gång men inte minns jag det nu.Bara en cirka tio minuter.
  Sen hade inte jag ro att lyssna på en sävlig röst.Är det slut nu.

  Längtar efter ”Stjärnorna på slottet” föredrar teve framför radio.Då kan jag texta, för jag hör
  så illa.

  Du spatserar runt din Ö. Jag går mest och drar…. vagnen efter mig.

  Ha en fin kväll.
  Kram Majsan Mi

  • Ingrid skriver:

   Jag börjar höra dåligt jag också, men man kan ju alltid använda hörlurar och sätta upp volymen så mycket man vill. Fungerar perfekt för mig i alla fall och då stör jag ingen heller.
   Kram

 4. Znogge skriver:

  Jag gillar Gunhild Carling och tycker också att hon är en frisk fläkt. Men jag kan känna ibland att hon blir för frisk… Lagom kan vara väst 😉

  Kram

 5. Hahahaaa … skojig inledning på ditt inlägg. Gunhild fick dig alltså ut på en liten motionsrunda så det var ju inget illa med det 🙂

 6. Vonna skriver:

  Lagom är sällan hemma

 7. Inger Johansson skriver:

  Hej!
  Jag har inte lyssnat på Sommar idag men klarar inte Gunhild Carling något vidare, jag heller.
  Hon är, som Du säjer, bara för mycket!!!
  Vackert med alla blommor och den höga, klara luften så man kan andas 😉
  Kram Inger

 8. Oldmolly skriver:

  Klokt att stänga av om du inte tycker om programmet. Inte ska man slösa tid på sånt, man inte tycker om. Bättre då att ta en skön promenad i fina omgivningar.

 9. Hillevi skriver:

  Vilka fantastiskt vackra sensommarbilder med solrosor och så nyponrosora framför båtarna…

  Satt i bilen och bytte snabbt, snabbt kanal till P4 Extra. Bi Puranen och Agnes Wold bjöd däremot på riktiga högtidsstunder, tycker jag också, var och en på sitt sätt. Min egen mamma fick kämpa hårt mot orättvisorna i forskarvärlden och lyckades också. Undrar bara hur det hade varit om hon inte alltid hade behövt vara tre gånger bättre än manliga kollegor? Utöver det skötte hon hem och barn. Ganska ofattbart. 😯

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *