…Gunhild Carling passade inte mej! Jag tycker inte om Gunhild (hon är bara för mycket) och jag tycker inte om hennes musik och jag gillar inte jazz något vidare heller, så inledningen på dagens Sommar i P1 var rena katastrofen. Jag stängde av radion och gick ut på en promenad i stället.

Åskan och regnet, som man hotat med idag, blev det inte så mycket av. Några svarta moln och några regnstänk på förmiddagen, det var allt och i eftermiddag har det varit riktigt soligt och varmt.

Jag gick en vända ut på hamnen, för det är en ganska lagom lång promenad. Det är så härligt att gå längs småbåtskajen och dra in den underbara doften från häcken med nyponrosor. Jag trodde att de blommat över, men regnskvättarna som kommit har fått dem att grönska och blomma igen.

På byggfronten var det inte så mycket nytt. Man håller tydligen på och putsar upp fasaden på den intilliggande byggnaden. Det var det enda livstecknet sedan jag var där senast.

Nu vajar solrosorna lite överallt i trädgårdarna, men här på Odvalds vet jag mig inte ha sett några. Jag får väl ta och ge mig ut på spaning.

En trädgård på Garvaregatan

Suderviljans solrosodling

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...