Novembergrått

Jag sov lite dåligt i natt av lite olika orsaker. Det var mycket som snurrade runt i huvudet, så när mobilen tjoade till vid åtta-tiden var jag ganska trött, men jag tog mig samman och gick upp i alla fall.

Idag var jag bara tvungen att ta ett tag med dammtrasan och snabeldraken och så har jag kört en maskin tvätt. Ryggen är lite besvärlig nu igen, så det mesta tar emot, men man måste ju.

Verkstadsgatan

Efter lunch gick jag ut en vända trots blötan, för dagen blir så lång och jag blir så deprimerad när jag inte kommer ut ett tag och får träffa lite folk. Jag tog med mig paraply, men vätan kom liksom inte uppifrån, det var luften som var våt, men det var stilla, milt och behagligt i alla fall.

När jag kom hem efter en vända Klintehamn tur och retur stack en granne ut huvudet när jag passerade och frågade om jag ville komma in och dricka otendag och givetvis ville jag det. Det blev en trevlig stund med kaffe och tårta. Det var ju Fars dag igår.

Ha en trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Odvalds. Bokmärk permalänken.

24 svar på Novembergrått

 1. Znogge skriver:

  Trevligt att bli inbjuden så där spontant på lite kaffe! Du verkar ha trevliga grannar där du bor 🙂

  Kram

 2. Det är bra med trevliga grannar….. 😆
  KRAM
  Susie

 3. Geddfish skriver:

  Vad trevligt att bli inbjuden!
  Då har du, som jag, varit vaken lite inatt och det är ingen hit, usch nej.
  Här har varit skapligt väder, jag har varit ute, det är bra att få motion och en nypa luft. Snart ska jag cykla iväg till Gospel, i mörkret, ingen hit, men självvalt.
  Kram, Gerd

 4. Inger Johansson skriver:

  Hej där i grånovember!
  Jag hörde tjejen, som pratar väder på tv, sa att det är 52 nyanser av grått ute idag!
  Har inte läst böckerna men förstod att hon syftade på 52 nyanser av honom bl.a.
  Lite fyndigt!
  Luften har varit våt här också men milt och skönt för övrigt, + 8 grader.
  Hoppas Du sover gott i natt!
  Kram Inger

 5. Agneta skriver:

  Gott med både stor familj och goa grannar i närområdet.
  Ryggen tycks ha återhämtat sig som tur är så att det blev en promenad och så fika hos grannen. En fullmatad dag! Sov gott!
  Kram, Agneta

 6. Kraka skriver:

  Du hade större tur än jag, du vaknade i alla fall. Jag hör inte klockan när jag är trött. Inte blir det väl bättre imorgon (eller idag menar jag) eftersom klcokan redan är över tre…

  Kram

 7. Raija skriver:

  Vissa dagar är verkligen grå, både ute och inne. Här är också ett gråväder och det blir man inte munter av. Tur att man har fina och trevliga grannar som lyser upp tillvaron.

 8. Gunnar skriver:

  Goda grannar är guld värda. Gråvädret verkar täcka större delen av landet. På sätt och vis skönt att det är milt men samtidigt behöver vi lite mer ljus.

 9. Beppan skriver:

  Vissa dagar är det svårt att ta sig ur sänghalmen.
  Gråväder är verkligen inte upplyftande. Håller med – man behöver
  en dos frisk luft och dagsljus varje dag för att må bra.
  Här behövs både Icebugs och regnställ just nu.
  Goda vänner och grannar är verkligen guld värda!
  Kram 🙂

 10. Agneta skriver:

  Du beskriver det så bra, det kommer inte alltid regn ovanifrån, det är hela alltet som är vått och så kan det vara olika mycket vått också, det är som om regndropparna ibland delar på sig som vid atomklyvningar……huuuh. Vi har ingen sol här heller. Den är borta. Och det där med att komma ut och få frisk luft det är ju så nyttigt, både för kropp och själ. Man liksom lyfts av det.
  Agneta kram

 11. Musikanta skriver:

  Jobbigt när man ligger och försöker sova och det bara snurrar i huvudet av allt som hänt eller som man tror kommer att hända. Jag brukar somna om jag äntligen kommer mig för att gå upp och värma en kopp mjölk med honung. Vad skulle du dricka, otendag? Förstår att det innebar kaffe, men vad betyder det egentligen?
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *