Nu är det dags för en busstur igen

Det är mest mulet i dag, även om solen tittar fram då och då och det verkar som om vädret ska hålla på så här ett tag framöver och inte bara här, utan också på Bornholm, dit jag åker i morgon. Det är nog bäst att man är försedd med paraply.
Väderbilden är klickbar!

Jag har pysslat med lite av varje i dag, för när jag åker bort vill jag alltid se till att jag har någorlunda ordning, att papperskorgarna är tömda, blommorna vattnade, att jag har rena handdukar och renbäddat i sängen. Och så ska det ju packas förstås. Nu är det här bara en liten fyra-dagarstripp, så packningen är minimal, men det är ändå en del att tänka på.

Vi hade en studiecirkel i SPF på vårkanten, där vi skulle läsa om Bornholm, men det blev inte så mycket ordning på den och jag vet inte om någon av de som var med på cirkeln kommer med på resan, men det är strunt samma. Det brukar alltid vara någon bekant med när man åker med Karlssons buss. 05.15 i morgonbittida ska jag vara i Lye, så det är nästan ingen idé att gå och lägga sig i kväll. Färjan från Visby till Oskarshamn går sedan klockan 07.15 och fram mot kvällen är vi framme i Rønne och kan checka in på Hotel Griffen där de väntar med middag. Sen har vi två dagar med utflykter på Bornholm innan det är dags att åka hem igen.

Nu är bara frågan vilken buss det blir?

Får jag lust och tillfälle till det, kommer det kanske något inlägg från Rønne, annars blir det en bloggpaus några dagar.

Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bornholm. Bokmärk permalänken.

14 svar på Nu är det dags för en busstur igen

 1. Ann-Marie skriver:

  Trevlig resa Ingrid det låter som en fin tripp nu i försommartid.
  kram

 2. Så roligt att göra en liten utflykt när naturen är så här vacker som nu! Och Bornholm är ju så fint! Det var många år sedan vi var där men jag minns det så väl. Har kollat på hotellet och det ligger ju fantastiskt! Ska bli spännande att höra från din resa!
  Ha en riktigt skön semester!
  Kram, Monica

 3. Hillevi skriver:

  Så spännande med din nya tur! Hoppas att du mötte en godsinnad fästing, bara. Ska bli såååå roligt med reseuppdateringar eller hemkomstditon! 😛

 4. Laila skriver:

  Ha en jätteskön resa. Vi var där för ganska många år sedan och jag tyckte det var fint.
  Kram

 5. Karin skriver:

  Välkommen söderöver! Ikväll, fredag regnar och åskar det, men sen ska det bli lagom reseväder. Bornholm är fint, med mycket varierad natur. Liknar lite Skåne.
  Håll tummarna för mig imorgon då jag ska spela uppvisning på ukulele. 🙄
  Kramar Karin

 6. Znogge skriver:

  Så trevligt det låter och Bornholm är alltid värt ett besök!

  Kram och trevlig resa 😀

 7. Elisabeth skriver:

  Så spännande. En ö som jag ännu inte varit på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *