Nu är det dags för jobb på Värme & Sanitet igen

måndag, januari 23, 2006

Så har man börjat jobba igen!

Nja, det är väl inte så mycket att skryta med, men kontoristen på Bosses jobb ska på semester och jag har vikarierat för henne förut, så nu ska jag rycka in igen. Det är bara det att jag inte har varit där på över ett år, så idag har jag varit där och pryat. Jag ska in ett par halva dagar till innan hon åker. Det är roligt, tycker jag, att göra något annat några veckor, än bara gå här hemma. Sedan ska vi försöka komma iväg själva Åke och jag, till litet sol och värme.

Vi har fortfarande kallt och blåsigt väder. Igår kväll var det nästan 20 gr kallt, men idag har det nog bara varit runt -5.

Mina problem med radavståndet i bloggen, som jag skrev om igår, fick jag god hjälp av Pia (Pimli) med att lösa. Hon tipsade om en inställning i css-mallen, som löste det hela. Det är tur att det finns hjälpsamma och snälla tjejer på nätet, som ställer upp när man behöver assistans.

I morgon fyller Åke år, så då går dagen åt att fixa till årsdagskalas till honom. Sönerna med sambos kommer hit på kvällen och då ska vi äta tillsammans. Man måste passa på att fira när det finns någon anledning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.