Nu är det förkylt!

Tisdagen den 19 februari 2008 3&#176 varmt.

Inte jag så mycket, men Åke har fått en rejäl förkylning med halsont och hosta. I förmiddags var vi på Klinte och köpta hostmedicin och halstabletter och just nu har han försökt med egenvård i form av en whisky. Han har ingen feber, så vi får väl hoppas att det inte blir så farligt av det hela.

På förmiddagen var det strålande solsken, så jag passade på att gå hem från Klinte och det var verkligen härligt. En massa steg blev det också. Jag fick ett tips igår från Mia om en hälsosida där man kunde registrera in sina insamlade steg och sedan jämföra sitt resultat med andras. Det är en trevlig sida, som heter Promenix och den drivs av UF (Ung Företagsamhet). UF en organisation som tillsammans med gymnasieskolor låter ungdomar få testa att driva företag under ett år. På den sidan har jag nu blivit medlem och ska registerar in min dagliga steg.

Jag har köpt mig en ny digitalkamera. Inte för att det är något större fel på den gamla, men jag har haft den ett tag nu och var sugen på en med lite mera funktioner. Den gamla är därmed till salu! Är du intresserad? Klicka HÄR så får du mer information.

Rapport från gårdagen: Igår gjorde jag något som jag skulle ha gjort för länge sedan, jag frostade av frysskåpet och gjorde det ordentligt rent både inuti och bakom. Jag kände mig verkligen nöjd när det var avklarat. Det är sånt där som man går och skjuter upp för att det är så himla tråkigt. Vädret var härligt, så det blev en liten kortare promenad när maten var på plats igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ, Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.