Nu är det slut på kölden påstår DN

Idag kan man läsa i DN att det äntligen är slut på kölden och att vi nu kommer att få väder som är mera normalt för årstiden och det tackar man för! Här har det varit väldigt mulet på morgonen och förmiddagen, men nu börjar solen titta fram. Vi har suttit vid köksbordet en stund och betraktat fasanerna och nu har de fyra tupparna fått sällskap av en tupp till och en höna. Hönan verkar de dock inte uppskatta för de jagar henne så fort hon försöker komma fram till maten som Åke lagt ut.

Nötskrikorna är här varje dag de också och de är så roliga att se på när de tar tag i talgbollarna och lyfter upp dem på grenen, för att komma åt att äta sig mätta.

Hemsidan, som jag inte tänkt uppdatera mera, har jag suttit och pysslat med några timmar igår och idag. Jag har gjort en framelayout och så ville jag ha en dropdownmeny och jag hittade en CSS-meny och började glad i hågen jobba med den. Och den blev precis som jag ville ha den och allt såg gå bra ut! Jag använder firefox, men jag kollade också i Google Chrome och där funkade allt helt perfekt, men så skulle jag ju prova den även i IE och där blev det minsann inget dropdown.

Jag är ju inte den som ger mig i första taget, så jag letade och letade på nätet efter något alternativ, men nästan alla menyförslag jag hittade var baserade på Javascript och det ville jag inte ha, men så hittade jag en forumsida där det diskuterades menyer och där fanns det jag letade efter. Mina kunskaper är ju begränsade, så det blir många, många tester för att få till det. Jag vet ju inte riktigt vad jag gör egentligen. Nu är menyn i alla fall på plats och jag är nöjd och glad!

Nu ska jag gå och laga lunch, uppstekta kroppkakor blir det idag. Ha en fin tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Djur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Nu är det slut på kölden påstår DN

 1. Kicki skriver:

  Oj vad imponerad jag blir över dina kunskaper med hemsidan. För mig är alla termerna rena ”grekiskan”, jag fattar ingenting.
  Jag har ju också one.com, men jag har ingen aning om hur man beter sig för att ha en annan blogg än deras. Jag skulle vilja ha en som du har med möjlighet till svar på kommentarerna.
  Jag skulle också vilja ha en inläggskalender.
  Jag kanske får göra en gotlandsresa och gå kurs hos dig 😉
  Normalare vinter, ja tack gärna! Det var riktigt skönt ute idag, det blåser visserligen, men inte alls som igår.

 2. ingmarie skriver:

  vet inte vad dropmeny eller vad du skrev är 🙂 kan inte så mycket om data faktiskt

  kram

 3. Znogge skriver:

  Det kåter perfekt med vildare väder. Visserligen är det väldigt halt just nu men det blir väl bättre!

  Smaklig måltid!

  Kram

 4. Pia skriver:

  Ja du skönt med lite tö Men det är inte kul med dessa isgator

 5. Hejsan Ingrid !
  Nu gick jag in från hantera bloggar.Kan inte begripa varför vissa av mina följebloggar som Din bara försvunnit från Instrumentpanelen.Igår försökte jag ändra min bakgrund, från hjälp av en annan instans, den är sparad i datorn.
  Min dotter Madeleine läste lite av det jag skrivit, mycket visste hon, men kanske Filippa ville veta.Men då klagade hon på att texten var för liten till det gyttriga bakgrunden, ingen som klagat.Kan man ändra texten så den blir större på annat, ska man kunna förstora den där också.Hon som är så kunnig med allt vad rör datorer.Blir så besviken när hon pikar mig.Gamla människan, även om jag är hennes Mamma.Hon borde skämmas.

  Så underbart fin den är Nötstkrikan. Skriver fel ibland,hu så tokigt de kan bli dessa felstavningar.

  Idag snö-glopp igen.Nu blir det riskabelt, när vi inte ser det hala inunder.
  Jag gick till Maxi igår, men slapp ta bussen för Lydia som fick tvillingar för 7 månader sedan, flickan som jag” adopterade” för hennes röda hår och fräknar, en liten extra-dotter hemma på gården,Och sedan jag sände förra året ett kort till hennes 25 årsdag.förra året,så är jag ännu mera älskad. Hon o.hennes man fick jag skjuts av hem igår.De var också på Maxi.Ibland har man tur.

  Ha det så bra det nu går. Kram Majsan
  det bästa var ju att jag slutade med spriten.Efter det som jag blev respekterad i kvarteret, mer än innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *