Nu är det slut på semestern

Onsdag 21 maj 2008 | 21:30 | 14&#176.

Så är vi hemma igen efter 14 härliga dagar på Sicilien. Vi har haft det jättebra! Vädret har varit fint och lagom varmt. Det var egentligen bara under pingsthelgen som det var lite sämre, men annars har vi fått så mycket sol vi tålt. Vi har solat, gått promenader och varit mycket hemma hos Eva och hennes familj. Vi har varit ute på olika ställen och ätit gott, ett par kvällar var vi på La Spelonca, pizzerian som drivs av Claudios bror tillsammans med en kompanjon, och där fick vi både god mat, gott vin och trevlig underhållning och två gånger, var vi i trädgården på Villa Citrus och grillade och åt lunch där. Så snart jag får tid ska jag göra en ordentlig reseberättelse. Det är mycket att ta hand om när man varit borta 14 dagar.

Vi kom hem sent igår kväll och idag har vi hållit på med gräsklippning, tvättmaskinen har fått jobba för fullt, potatisen, som vuxit till sig riktigt bra medan vi varit borta, har fått en ordentlig omgång vatten och så har vi naturligtvis varit på Klinte och fyllt på matförrådet, posten är genomgången och diverse räkningar har blivit betalda.

Så här ser det ut utanför vårt sovrumsfönster just nu. Äppelträden blommar helt otroligt vackert i år.


Nu ska jag uppdaterad det här och sedan är det sängen som väntar. I morgon hoppas jag kunna surfa runt bland bloggisarna och se vad som hänt medan jag varit borta. Några har jag varit och hälsat på då jag varit hemma hos Eva och kollat mail och svenska nyheter, men det har bara varit snabbtittar. Nästa vecka återgår jag till ordningen med Tisdagstema och Ordlös onsdag som vanligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *