Nu är det synd om ”turistar”

och ”pelargonar”

för det regnar och regnar och regnar, nu har vi fått 70 mm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.

17 svar på Nu är det synd om ”turistar”

 1. Margaretha skriver:

  Ja, verkligen påfrestande för de turister som hyrt en kanske dyr stuga eller ännu värre – de som tältar. Allt detta bygger ju på fint väder och att man kan bada. Det blir till att åka runt till keramikbodarna och andra hantverksbutiker. Och det är ju inte så tokigt det heller …

  Fast nu vill vi ha lite sol igen.

 2. Ama de casa skriver:

  Oj vad mycket regn! Hoppas – för allas skull – att det ger med sig snart!

 3. Godkväll !
  Här har det inte kommit ännu, mycket luftfuktighet har vi, solen är ännu framme och det friskar på i trätopparna.Ljummet och himla skönt ute. Fasar för att det blir regn inte bra för kattungarna.Har inte kollat vädret, kan ju ändå inget göra åt det. Det blir som det blir.

  Ha en fin kväll ändå.

  Kram Majsan
  Din kommentar

 4. BARBRO skriver:

  Det är mest synd om di!

 5. skogsnuvan skriver:

  PappersBeda med familj skulle vara kvar hela den här veckan men åkte hem till Jämtland i Onsdags pga vädret. Här har det varit väldigt fint ända sedan jag kom hem. När det regnat har det varit på nätterna och dagarna har varit fina och varma. Jag badar varje dag.

  • Ingrid skriver:

   Det var ju synd att vädret blev så dåligt att Pappersbeda fick åka hem i förtid, när de hu hade satsat på en ordentlig gotlandssemester.

   Så härligt att ni har så bra väder och att du får bada.

 6. Gunnar skriver:

  Oj! Det var inte lite regn det. vi har haft mellan 26 och 29 grader varmt och sol i flera dar så det är lite skillnad. Å andra sidan brukar det vara ni som har sol när alla andra har regn.

 7. Birgitta skriver:

  Min syster m man och tonåring har tillbringat hela förra veckan på Gotland. Har ännu inte pratat med henne. Men himla trist på det väder ni haft. Det kan INTE vara skoj när man kanske inte har nåt annat en en liten liten stuga att bo i :-(. Nu får vi verkligen hoppas att regnet slutar så vi alla får lite sol.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Ja, visst är det trist när vädret ställer till det. Jag tänker nästan mest på alla som cyklar runt och tältar, det kan inte vara någon höjdare 🙁

 8. Kicki skriver:

  Ja, nog märks det att vi bor i ett avlångt land, med stor väderskillnad. Vi har otroligt varmt. Det går knappt att vara ute, men det värsta är att det är lika varmt, eller värre, inne. Det är otroligt att jag inte går ner i vikt så hemskt som jag svettas 😉
  Vi skulle fått regn idag, men det kom inte en droppe. Det är många vändor ner till dammen för att fylla vattenkannorna.
  Tack snälla du för tipset om fotoprogram! Jag har laddat ner det idag, hade problem med att få det på svenska, men son och svärdotter dök upp och hon hjälpte mig.
  det är ju nästan identiskt med photoshop, som jag har på andra datorn, och det kan jag ju iaf litegrann.
  Kram Kicki

  • Ingrid skriver:

   Dom är ganska lika de här bildprogrammen. Jag har PSP på PC-n och PhotoFiltre påminner mycket om det också.
   Hoppas att du får nytta av programmet.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.