Nu är frågan….

….om jag ska gå ut en sväng på samhället i kväll eller inte? Det är julskyltning i dag Klintehamn! Det är lite tidigt, men man vill inte konkurrera med Visby som har sin nästa söndag. Det har varit en solig och fin dag, i alla fall då och då och efter lunch var jag ute en vända. Den enda affären som håller sig till gammal god tradition och haft fönstren övertäckta med papp nu i veckan är Klinte Kläder och de skulle ta bort pappen kl 15.00.

Ännu har jag inte plockat fram adventspynt, men ljusslingan satte jag på plats i förmiddags.

Från Klinte Kläder kommer det oroande nyheter i dag på Facebook 😥 Nu säger Johanna Svanborg att hon ska sälja affären och huset, trots att hon för bara några månader sedan meddelade att butiken skulle vara kvar. Någonting har uppenbarligen hänt som fått henne att ändra sig. Det skulle vara förödande för samhället om den affären också läggs ner. Då har vi bara Colorma, ICA och Coop kvar och så några mindre prylaffärer.

Kaktusen frodas

Det är tur att Röda Korset startat Kupan och jag hoppas att den kan gå så bra att den får vara kvar. I kväll är det öppet och där kan man hämta tipslappar och gå en promenad runt i samhället och svara på frågor. Jag tjuvstartade på eftermiddagen och det var ganska knepigt.

Trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu är frågan….

 1. Znogge skriver:

  Så tråkigt om affären läggs ner. Det behövs butiker för att hålla bygden levande. Men jag förmodar att det inte är så lätt att få det att gå runt…

  Så fint med ljusslingan! Jag hade gärna satt upp våra men vi hann inte.

  Önskar dig en trevlig kväll!

 2. Det låter ju trevligt med en tipspromenad i hemorten! Men kanske lite svårt att se nu när det blivit mörkt? Jag går ogärna ut i mörker, ser lite dåligt då.
  Här har vi inte plockat fram något advent- eller julpynt än, men på lördag, då…
  Blåsigt och lite regn nu på kvällen här.
  Ha det så bra, kram, Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *