Nu är jag på plats på Pez Azul

Det har varit en lång dag med mycken väntan, men så är det ju när man ska ut och röra på sig. Allt har dock gått smärtfritt om man inte ska räkna väntan på bagaget som smärtsamt, men det kom till slut i alla fall.

Hotellet är ett mysigt ställe, slitet men charmigt och jag fick verkligen en överraskning när jag fick se min lägenhet. När jag bokade fanns det bara enrumslägenhet mot omgivningarna och utan balkong, men jag har fått en stor lägenhet med balkong, så det är jag mer än nöjd med. Så givetvis gick jag ut och tog några foton därifrån.

Utsikt över bergen

Om nu solen ville bestämma sig för att lysa så vore allt perfekt, men jag hörde några som träffade en bekant som varit här ett tag och han sa att det regnat ”varenda djävla dag”, så det är ju lite illavarslande, men å andra sidan kanske det innebär att det snart är färdigtregnat. Ja, ja det får bli som det blir. Nu blev det solsken – jag blev omgående bönhörd!

Ha det så gott hemma i kylan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Puerto de la Cruz och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

17 svar på Nu är jag på plats på Pez Azul

 1. Znogge skriver:

  Grattis till uppgraderingen! Alltid trevligt när det är på det hållet när det gäller lägenheten. Om det har regnat så pass mycket så känns det onekligen som om det är dags för det fina vädret att dyka upp. Jag håller en tumme för att solen stannar hos dig nu.

  Kram

 2. Lambergsfrua skriver:

  Vad skönt att allt gått bra och grattis till uppgraderingen! Balkong är alltid mysigt att ha även om det skulle regna lite.
  Varm kram! 🙂

  • Ingrid skriver:

   Jag var ute på en promenad i förmiddags och det var riktigt skönt. Jag var nästan för varm när jag kom hem igen och framför allt DET ÄR INTE HALT!
   Kram

 3. wiolettan skriver:

  Då är det bra att du tog med paraplyet och regnjackan. Men, förhoppningsvis så skiner solen mer i morgon och det blir varm och skönt.
  Annars, det är ju bättre med värmen än här i alla fall. Vi hade minus 10 grader i morse.
  Roligt att du fick bättre lägenhet än du trodde. Åt det hållet känns det helt perfekt.
  Balkongen, vilken underbar utsikt därifrån. Därifrån går det att njuta också.
  Ha det fortsatt bra på Teneriffa.
  Kram!

 4. Vilken tur med lägenheten! Balkong tycker jag är jätteviktigt när man är på resa! Att kunna sitta ute på kvällarna med ett glas vin och njuta, det är semester, det! Och det kan du ju nu!
  Nu får vi hoppas att vädret bättrar sig. Kul i alla fall att se bilder, jag har aldrig varit på någon Kanarieö…
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Vi har alltid haft balkong och kunnat sitta ute på kvällarna och mysa. Som vädret är nu är det inte aktuellt med några myskvällar, men jag hoppas att det blir bättre. Jag har ju varit på Kanarieöarna den här tiden på året åtminstone 20 ggr, men aldrig varit med om ett sånt här väder. 🙁
   Kram

 5. Laila skriver:

  Det känns ovanligt att se sol o blommor. Skönt att resan gick bra och att du fick en fin lägenhet. Njut nu så mycket du kan. Här gick vi promenad i lätta snöbyar idag.
  Kram

 6. Kicki skriver:

  Vilken trevlig överraskning med lägenheten. Hoppas att vädret också kan överraska med sol.
  Kram/Kicki

 7. Gunnel skriver:

  En sådan utsikt är rejält humörhöjande. Kram

 8. Helen skriver:

  Hej Ingrid
  Ja det var tur du fick med balkong, alltid kul att kunna sitta ute och njuta ha det nu så härligt.

 9. Elisabeth skriver:

  Så skönt att solen kom fram. Det bra med regnet är ändå att det doftar blommor på ett annat sätt och inte är så dammigt!

Kommentarer inaktiverade.