Nu är jag redo

Det är en gråmulen dag, men milt och ute på vägen smälter isen mer och mer och det är väldigt blött. Hoppas att den smälter bort helt innan det fryser på igen.

Jag har pysslat med lite av varje på förmiddagen och bland annat förberett mig inför eftermiddagens besök av två revisorer från SPF. Nästa vecka har vi årsmöte, så det vill till att jag skött mig under 2016 om jag ska få förnyat förtroende. Nu kör jag bokföringen på data, så några felräkningar ska det väl inte inte vara, men det kan ju finnas annat att ha synpunkter på.

Pärmarna är framplockade och väntar på genomgång

Lite nervöst är det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

10 svar på Nu är jag redo

 1. Jag tror att du är som jag; Alltså tycker det är kul med bokföring! 😉 Så jag tror inte att du får några som helst problem! 😀
  Igår i det fina vädret var vi till Visby och på vägen upp tog vi en prommis i Kovik. Det blev precis då vackert väder, men vad kallt det drog från havet trots att det inte var någon vid att tala om. 😕
  KRAM
  Susie

 2. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra! Du har ju gjort det förut och det har ju alltid gått bra! Sånt där kan jag inte alls, så jag är så glad att någon annan gör det!
  Gråmulet och ett par plusgrader här också.
  Kram, Monica

 3. Znogge skriver:

  Du brukar klara det galant och så blir det säkert också denna gång!

  Kram

 4. Ditt namn skriver:

  Jag tror inte du kommer att få några problem med att få bokföringen godkänd. Jag håller på med min ”godmansredovisning”. Egentligen inga problem men en massa papper som ska kopieras och bifogas redovisningen och så ska jag ännu få ut boendets redovisning.
  Trots det trista vädret kom vi iväg på en promenad i alla fall och det var skönt.
  Ha en bra kväll.

 5. Yvonne Käll skriver:

  Vad duktig du är som hanterar föreningens ekonomi. Då gäller det att hålla tungan rätt i mun och tänk att det tror jag (utan att känna dig mer) att du klarar alldeles utmärkt.Några anmärkningar lär det inte bli tror jag. Jag skulle då aldrig fixa det.

  Ja det är många årsmöten och årsstämmor den här tiden. Vår förening väntar till nästa månad.

  Kram/Yvonne

Kommentarer inaktiverade.