Nu är julkorten sända / Jag har fått en award

Tisdagen den 16 december 2008 | 14:50 |

Riktigt grått och mörkt har det varit både igår och i dag. Jag har städat våra extra sovrum i dag, så att yngste sonen och hans sambo inte ska angripas av allergier när de kommer hem till julen. Men det är inte lätt att städa när det är så mörkt! Man får gå på rutin och intuition, för man ser inte var det är dammigt när man börjar och helt följdriktigt så ser man inte om det är rent när man är färdig heller.

Igår tog jag vara på tvätt och så var vi på Klinte och handlade julkort och ett par julklappar. Julkorten skrev jag i ordning igår kväll och nu är Åke på Klinte och lägger dem på postlådan. 16 december är ju sista dagen för att de garanterat ska komma fram till jul.

I morgon ska jag till Hemse och jobba på Kupan och då åker Åke dit fram emot eftermiddagen och så ska vi gå och hälsa på en gammal släkting, som bor på sjukhemmet i Hemse, när jag jobbat färdigt. Egentligen hade Åke ett läkarbesök inbokat, men de ringde från vårdcentralen igår och sa att läkaren blivit sjuk, så hans tid är ändrad till torsdag.Jag har fått en award

Den här awarden har jag fått av Eleonora. Tack snälla Eleonora!

Medföljande text (som är en översättning från portugisiska) lyder:

Denna blogg byggs och fylls av NÄRHET – närhet i rum, tid och förhållande!
Dessa bloggar är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Hoppet är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu flera vänner ha fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!

Som vanligt är det regler som följer med den här awarden, men jag utnämner ingen speciell, alla som besöker min dagbok och skriver så rara kommentarer är värda den. Det är bara att ta för sig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.