Nu är vi hemma igen

lördag, september 10, 2005

 Så var vi då  hemma igen efter en vecka i Tyskland. Det har varit underbart! Vi har sett så mycket vackert och upplevt så mycket som man inte kommer att glömma i första taget. 

Vi åkte alltså från Gotland förra lördagen och kom hem nu i natt, så idag har man känt sig litet avslagen. När jag satte på datorn i morse väntade 326 mail! Jag är med i en grupp där vi ska lära oss använda Paintshop och alla mail till och från medlemmarna går ut till samtliga i gruppen. Jag visste att det skulle bli mycket, men ville ändå ligga kvar för att inte missa viktig information, men som sagt, det var litet att rensa idag. Man vill ju inte att mailboxen ska bli full så att mailen blir stoppade. 

Så idag har det bara blivit litet upprensning av mail och  vattning och pyssel i trädgården. På eftermiddagen kom svägerska och svåger på besök för att uppvakta mig i efterskott (jag fyllde 65 år i onsdags) och sedan blev det inte så mycket mer gjort. Nu har det varit litet TV-tittande och så har jag tömt kameran och sett litet på korten jag tog under resan. De blev ganska bra faktiskt. Så snart jag hinner ska jag skriva i ordning en reseskildring och lägga ut bilderna. 

Nu ska jag krypa till kojs, det känns att man inte kom i säng förrän klockan 2 i natt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *