Nu är vi redo….

…. att ta emot min syster Kerstin och hennes man, som kommer med båten i morgon. Nu är det bara att hoppas att det inte blir några förseningar utan att resan kommer att gå bra. Det verkar vara mer eller mindra kaotiskt på Destination Gotland just nu.
Idag har det varit riktigt skönt väder med sol och 18-19&#176 varmt. (Det är ju tur att vädret varit bra, för idag är det Sjusovardagen och om det regnar den dagen blir det regnigt väder i sju veckor.) Jag har fejat lite extra här hemma och Åke har hjälpt en granne att köra sädvagnar. Det är full fart på skördejobbet nu.
Ett paket till barnbarnen på Sicilien har jag också gjort iordning och sänt iväg. De fyller år båda två på hösten och Edoardo fyller den 12 augusti, så det började bli bråttom att få paketet skickat så att det kommer fram i tid. Men du milde tid så mycket folk det var på Konsum, där vi har vår post numera. Jag lyckades tydligen komma en väldigt olämplig tid och fick stå länge och köa, men nu är det gjort i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Nu är vi redo….

 1. Pysen73 skriver:

  Ja, det kan vara lite lurigt det där med paket… Man vet aldrig riktigt när det kommer fram, fast det brukar gå mycket fortare från Sverige än till Sverige… I julas tog det 3 veckor innan ett paket kom fram till Sverige!

  • IngridL skriver:

   Visst är det konstigt att det ska ta sån tid, särskilt med tanke på det hutlösa pris det tar för att sända ett paket.

 2. Skogsnuvan skriver:

  Här var det uppehåll några timmar igår kväll och vi passade på att sitta på förstukvisten och fika och åka lite fyrhjuling och ta ett bastubad och doppade oss i rätt kallt vatten men man sov väldigt gott efteråt. Nu regnar det igen för 3-dje veckan på rad.

 3. Sofia skriver:

  Hej Ingrid o Åke! Vilka vackra vägkanter där hemma nu! 🙂
  Jag är hemma i lägenheten i Norrkan o vänder idag, måste ju vattna blommor o kolla posten nån gång. Fast blommorna verkar må bäst utan min omtanke – alla blommar ju medan jag inte är hemma!
  Hoppas ni får det mysigt tillsammans med din syster o att vädret håller sig någorlunda stadigt. (Nu vågar man ju inte hoppas på sol hela dagarna ens…:()
  Kram, Sofia o Lukas

 4. Annette skriver:

  Hej Ingrid.
  Hoppas ni har det gott med kärt besök och solsken, här är det fint och jag njuter.
  Nu ska jag kika in i din bokhylla igen, alltid lika roligt.
  Må så gott.
  Kram,
  Annette

 5. Sylvia skriver:

  Hejsan Ingrid!
  Synd att alla postkontor i stort sett är borta. Nu är det ett litet bås hos ICA som gäller för oss när vi ska skicka och hämta paket och där får man alltid ställa sig i en ringlande kö.
  Hoppas det blir några fina och soliga dagar när du får besök av din syster och att båtresan går bra utan problem.
  Ha det så gott!
  Kram Sylvia

 6. Doris skriver:

  Så roligt att du ska få din syster och hennes man på besök, hoppas att ni får det riktigt mysigt ;0).
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris