Nu behövs det sol och uppehållsväder

Solen lyser även om än ett och annat moln seglar förbi då och då. Det ser ut att bli en fin onsdag. Augusti brukar vara en fin sommarmånad här på Gotland och hitintills har den levat upp till sitt rykte. Ännu väntar några fina dagar, men till helgen och nästa vecka lär det vara klippt igen. Hoppas att prognosen har fel, för nu vill bönderna ha uppehållsväder så att de kan få tröska.

Vid morgonens första trädgårdsvända hittade jag det här Påfågelsögat på en Röd solhatt i rabatten. De är vackra båda två!

Jag mailade en förfrågan till One.com igår, angående brevet jag fått från Domain Renewal Group, och fick svar idag. Det har tydligen gått ut ett stort utskick till massor av domänanvändare och det är inte bara deras kunder som fått det strålande erbjudandet om att lämna ut sitt kontokortsnummer.

Ha en fin onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Djur, Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Nu behövs det sol och uppehållsväder

 1. skogsnuvan skriver:

  Vilken underbar bild. Sommar bjuder minsann på de underbaraste syner. Tur att ni också har fint väder.

 2. Eva skriver:

  Jàttefint foto, du skulle nog kunna stàlla upp i nàsta àrs fototàvling 🙂

  Men jag vàntar pà andra fotografier……….. 🙂

  kramar

  • Ingrid skriver:

   Jag vet! Vi ska ner och kolla posten i eftermiddag, så jag ska ta kameran med och ta några foton. På lördag ska Bosse börja snickra och fixa och förhoppningsvis kommer grejorna jag beställt till köket på fredag.

 3. Ama de casa skriver:

  Vilken otroligt vacker bild! Fantastiskt fin 🙂

 4. Birgitta skriver:

  Påfågelögat är den fjäril som jag älskar mest. Finns det något vackrare???
  Ja du Ingrid. Uppehållsväder har vi haft nu i två dygn här i Lund. Men innan dess: Phu. Regn regn och åter regn. Mig passade det alldeles utmärkt just den här sommaren, men alla bönder måste ha en skräckbild framför sig. Hur går det med skördarna? Hoppas några odlar svamp, för det lär finnas gott om nu :-).

  Kram på dig!

  • Ingrid skriver:

   Det är verkligen synd om bönderna. Här på Gotland var det först svår torka, så sådden kom upp dåligt och det lilla som blev har sedan varit illa av regnet. Vår arrendator sa lite uppgivet att i år har allt han gjort gått fel 🙁

Kommentarer inaktiverade.