Nu blev det frid

Vi skulle försöka klippa gräsmattorna idag, men det vill sig inte. Det var så surt i morse, men när jag var ute och kollade efter lunch verkade det ha torkat upp lite. Fram med gräsklipparen, påfyllning av bensin, ett drag med startsnöret och så dundrade den igång. Fem minuters klippning blev det, sen öppnade sig himlen och det vräkte ner. Det var bara att tömma samlaren, ställa tillbaka gräsklipparen och gå in igen. Så det blev frid igen och lite extra datortid så här på eftermiddagen.

När jag ändå satte mig vid datorn för att kolla lite nyheter passade jag på att beställa annonser i Gotlandspressen. Dels ska maken sälja en traktor och så ska jag ha in en annons inför min årsdag. Vi smiter iväg, jag och maken, till något lämpligt ställe. Vart har vi ännu inte bestämt.

Och här är den gamla trotjänaren som maken ska göra sig av med. Vi har ju en stor traktor också och den här används aldrig numera, så det är alldeles onödigt att den ska stå där till ingen nytta. Den har varit så bra och när vi var i full fart med jordbruket var den ovärderlig som ett komplement, säkert finns det någon som kan ha nytta av den. Jag tror att maken tycker att det är väldigt tråkigt att se den stå där. Han startar den ibland och tar ut den en stund på gården, för att förvissa sig om att den fungerar. Är du sugen på en traktor? Hör av dig, priset går det alltid att diskutera!

Till något helt annat! Nu har jag 1992 st inlägg i den här bloggen med ett arkiv från hösten 2004 och när jag uppnår 2000 st tror jag att jag ska ta och byta blogg. Jag har i hemlighet hållit på och ”jobbat” på det ett tag. Det sägs att när man har one.com så fungerar de senaste versionerna av wordpress dåligt, så jag vill inte uppgradera den här eftersom jag har så många inlägg sparade, för även om jag har en aktuell backupfil är jag rädd att det händer något om jag skulle göra det, men jag är samtidigt sugen på att testa de nya finesserna. Och det är faktiskt stor skillnad i den version jag har här 2.6.5 och 2.9.2 som jag testar i den nya bloggen. Givetvis kommer den här att finnas kvar, för skulle det visa sig att det blir krångel med den nya har jag ju denna att gå tillbaka till.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.