Nu blev jag riktigt nervös….

….fast jag talar inte om anledningen förrän om några dagar, men jag kan säga så mycket som att det har med nomineringen i bloggtävlingen att göra.

Idag blev det en riktigt härlig dag speciellt på eftermiddagen, det har varit sol och nästan 10° när det var som varmast. Jag hade en strykhög som låg och väntade på mig, men beslöt mig för att strunta i den och bestämde mig för att ta en promenad ner till stranden i stället efter lunchen, men innan jag gav mig iväg gjorde jag i ordning en höstplantering. Vi var på Klinte och handlade på förmiddagen och då köpte jag några plantor där.Jag satte två olika sorters ljung, silverek och taklök. Nu hoppas jag att den kommer att så vackert hela vintern. (Klickbar bild)

Det är ett tag sedan jag gick genom hagen nu och det var så vackert och doften av skogen och multnande löv var som den godaste parfym. I hjorthägnet såg jag flocken på avstånd och en av hjortarna med enormt stora vackra horn stod och råmade (eller vad man nu säger att hjortar gör). Vid stranden var det inte så vackert precis, för det har kommit in massor av tång och gegga som låg i flera meter höga vallar längs hela viken. Det är bedrövligt att det ska se ut på viset. Blött som bara den var det också och med lågskor gick det inte att ta sig fram där det var som surast. Jag fick gena upp genom en höåker, men det gick bra det också. Här följer några foton från min promenad.


Mulde kräftdammar Blommande murgröna Fjäril på murgrönan Strandbod Slånbär Rönn
Klickbara bilder

Nu ska jag gå och hämta in potatis, för i kväll blir det potatismos och stekt strömming. Vi träffade på en fiskare på förmiddagen och köpte alldeles nyfångad strömming av honom. Bättre kan det inte bli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.