Nu blir det fest

Det var verkligen god uppslutning på SPF:s årsmöte och gröten, brödet, skinka och osten tog nästan slut innan alla vara mätta och belåtna.

Årsmötet gick bra och jag fick förnyat förtroende som webmaster och är kvar i styrelsen som suppleant. Programmet för 2014 var upptryckt och klart och det finns mycket trevligt som väntar under året. Det är spännande studiebesök, månadsmöten med intressanta föreläsare och trevlig underhållning, påskfest, bussutflykt till hemligt mål, räkfrossa och Luciakaffe mm mm.

När förhandlingarna var avklarade drack vi kaffe och under tiden såldes det lotter, precis som vanligt och vid dragningen hade jag turen med mig. Två lotter köpte jag och det var vinst på en av dem.

Jag vann en ask Aladdin och så fick jag en förpackning med Körsbär i likör som present av en vän som vet att jag älskar dem, så nu blir det fest.

Nu har jag lite pyssel i veckan som kommer med att uppdatera föreningens hemsida med programmet för 2014 och några bilder från dagens möte och så ska jag skriva ett referat som ska in i Gotlandstidningarna.

Ha en skön lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Nu blir det fest

 1. Mien skriver:

  Jag läste om lärarnas pensionärsförening och deras möte, jag tror det var i fredagstidningen. De hade haft berättarcafé hos Åke G Sjöberg, man skulle berätta om transportmedel förr i tiden och det hade lett diskussionerna hit och dit. det lät så trevligt. Jag har klippt ut annonsen och har den någonstans och tänkte att den idén ska jag ta med mig till skolan. Men med ungdomarna måste man kanske ha andra teman, dataspel då jag var liten?. Fast med deltidsgruppen kan transportmedel det vara toppen. En rolig idé var det.

  • Ingrid skriver:

   Jag förstår att som lärare måste man vara öppen för alla möjliga infall och ideér. Om transportmedel förr och nu skulle nog deltidsgruppen ha en hel det att diskutera.

 2. Agneta skriver:

  Ingrid!

  Grattis till förtroendet och mer arbete! Roligt att ha något att pyssla med för det berikar vardagen och så har ju många nytta av ditt arbete.
  Verkar riktigt roligt med alla utflykter och föredrag som säkert förgyller tillvaron för många ensamma.

  Alladin köper jag en gång/år och det blir till julen. Men gillar inte alls att dom ändrat på innehållet och tagot bort de små goa topparna av nougat. De eländiga med romrussin finns kvar och dom ratas alltid. Kommer ihåg när ”folket” fick säga sin mening om nyordningen i Alladinasken på Nätet.

  Nåja, för två lotter blev det ju full pott ! Så goa vänner är det ont om minsann, som ger smakfull present utan vidare.

  Gott med några bitar till ”Stjärnorna på slottet” som börjar strax.

  Ha det så ”gott” 😉
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Är man ensam och rår sin tid är det trevligt att ha några uppdrag och få känna sig behövd och så länge jag känner så åtar jag mig gärna både det ena och det andra.
   Jag älskar Aladdin och körsbär i likör är min förtjusning. Det finns två stycken i varje lager och dem tar jag först av allt. Och förutom Aladdinasken fick jag ju en hel ask med bara såna!!
   Stjärnorna på slottet har jag också sett i kväll och det var trevligt som vanligt, men Lasse Åberg behöll sin integritet, honom kröp de inte in under skinnet på. 😉
   Kram

 3. Lambergsfrua skriver:

  Grattis till vinsten och presenten! Så trevligt ni verkar ha på SPF-mötena. Och trevligt program.
  Ha det gott.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Laila Östergren skriver:

  Det var trevligt i eftermiddags och mötet flöt på bra. Skönt när valberedningen gjort ett bra jobb. Vi hade många lotter vid vårt bord men ingen av oss hade någon tur. I stället var det ju en del som hade tur både en, två och tre gånger och det var dem väl unnat. Det var inga sura miner hos oss i alla fall.

 5. Suss skriver:

  Grattis! Du har verkligen tur, jag tycker du vinner något nästan jämt. Här är det tvärtom, min far vann så gott som jämt, men det gick inte i arv till mig tyvärr. Jag älskar körsbär i likör, så jag kan gott tänka mig hur glad du blev. KRAM!

 6. Skogsnuvan skriver:

  Körsbär i likör Det är grejor det. Mina favoriter men det var länge sedan jag smakade någon sådan nu. Njut av dom. Jag har varit ut med pro på revyresa och det var kul. Man behöver skratta i den här trista och kalla tiden.

 7. Kul att du fick nytt förtroende, men det är klart – dom ska vara väldans glada att du vill ställa upp….. 😉
  Igår missade jag 4 TV-program som jag ville se, så nu blir det att sitta framför TV´n och se repriser eller framför datorn och se TV Play. I alla fall är det tre jag vill se; Stjärnorna på…, Plura….. och så Det stora äventyret.
  Vet faktiskt inte hur det kom sig att vi missade alla dessa, men vi hade så mycket annat kul att gå igenom och prata om – så TV-programmen glömde vi helt enkelt bort. 😆

  • Ingrid skriver:

   Stjärnorna var bra igår och Lasse Åberg körde de inga raka fåror med. Det är en man med stor integritet.

   Jag tycker att det är ett sundhetstecken att man inte låter tv:n styra hela tillvaron.
   Kram

 8. Gunnar skriver:

  Ingen risk att du blir sysslolös med andra ord. Det är väl så det ska vara kan jag tänka, att man ska se till att hålla igång både kropp och hjärna.

 9. Znogge skriver:

  Grattis igen till det förnyade förtroendet! Grattis till vinsten dessutom. Aldrig fel med lite god choklad…

  Kram

 10. wiolettan skriver:

  Jaa, visst är det roligt om turen är framme och man kan få vinna något. Choklad som är så gott och ska vara nyttigt.
  Min man är också med i styrelsen i SPF och sköter deras dator och hemsidan. Det är en hel del som ska läggas in så här vid ett nytt år.
  Ha det bra och en varm kram till dig.

 11. Nam nam – choklad, och speciellt Aladdin – är aldrig fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *