Nu får vi se

Det var lite mulet i morse och i förmiddags, men sedan klarnade det upp och eftermiddagen har varit solig, varm och skön och så har dagarna sett ut den sista tiden.

I förmiddags planterade jag blommorna jag köpte på Linds igår och sedan satte jag igång och städade terrassen. Det kommer in så mycket bråte och det har varit mängder av pollen i luften, så det behövdes verkligen. Sen satte jag mig där och löste korsord och njöt av sommaren.

Efter lunchen la jag mig i solstolen en stund, men det blev för varmt i solen, så jag backade in i skuggan och där slumrade jag faktiskt till en stund. Nu får vi se hur det går med nattsömnen. Jag sover alltid bra och det är ytterst sällan jag inte somnar omgående när jag lagt mig, men någon enstaka gång kan det hända att jag har svårt att somna och jag inbillar mig att det har samband med de gånger jag slumrat till i solstolen under dagen.

I eftermiddag har jag haft en granne här på kaffe. Jag måste ju få hjälp med sockerkakan, så att den inte står och blir torr. Vi är många ensamboende här, så vill man ha sällskap är det inga problem alls, det är bara att bjuda in någon av grannarna.

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu får vi se

 1. Znogge skriver:

  Här började dagen med moln men solade upp när vi fikade. Sedan blev det mulet igen för att sola upp lagom tills brännbollen. Perfekt helt enkelt. Trevligt att ni bjuder varandra på fika lite då och då. Mer komplicerat än så behöver det inte vara!

  kram och god kväll!

 2. Åh, vilken fin petunia du köpt! Den gillade jag!
  Lite molnigt i förmiddags här också men soligt på eftermiddagen.
  Det låter skönt att somna i solstolen!
  Du kan vara glad, som har så lätt att somna, det har inte jag – jag är en riktig nattmänniska…
  Ha det gott, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Visst är den fin!
   Jag sitter uppe till halvelva/elva och går jag och lägger mig då somnar jag nästan alltid omgående. Förr blev det inte så sent, men då skulle jag ju upp tidigt också.
   Kram

 3. skogsnuvan skriver:

  Härligt att du har grannar som kan komma in på en kaffetår. Här kommer det folk varje dag när det är så sommar så det går åt mycket kaffe. Nu är det stormigt och kallt ute Förstår inte att det ska blåsa så hemskt alltid. men tandvärken är borta och det är det bästa i alla fall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *