Nu får vi se…

… om jag har tagit i för mycket idag. Det har varit ett så härligt väder och jag kunde ju inte motstå att flytta ut alla blomlådor och krukor och rensa upp lite i rabatterna. Ryggen ömmar lite ikväll trots att jag tycker att jag tagit det lugnt. Efter lunch låg jag och slappade i brassestolen iförd min nya bikini och nu för en stund sedan tog jag en härlig lur i baden-badenstolen.Bilderna är klickbara

Åke har känt sig lite rumlig i huvudet idag, det är väl kanske sviter efter ”misshandeln” hos tandläkaren igår, men han hjälpte mig bära krukor i förmiddags och i eftermiddag har han varit ute med sin röjare en stund och nu sitter han ute och solar.

Igår förmiddag skulle jag skriva ut några kontoutdrag eftersom det var ny månad och då var färgpatronen slut, så det blev inga utskrifter. Då gjorde jag som jag brukar: beställde en ny från Inkclub och jag tycker att de har en fantastisk service. Bra priser har de också! Färgpatronen kom med posten idag och med den följer fakturan (utan faktureringsavgift) och sedan har man 10 dagar på sig att betala. Det kan inte vara enklare, speciellt när man som vi bor på landet och måste åka 3,5 mil för att komma till närmaste affär där det går att köpa en färgpatron.

Nu ska jag gå och laga middag, fisksufflé med pressad potatis blir det i kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *