Nu fungerar allt igen

Solen skiner, men det kommer något moln seglande då och då och det blåser svalt. Jag har varit ute och tvättat av möblerna och golvet på uteplatsen och nu har jag haft vaktmästaren här och fått felet i telekommunikationen fixad. Det var en adapter till den där lilla boxen som lagt av. Så nu blinkar alla lampor som de ska och bredband, telefon och digitalbox fungerar igen.

Visst går det bra att ha mobilen som router, men det går ju väldigt långsamt. I lördags tänkte jag ladda upp foton från vår SPF-träff i Västergarn i torsdags på föreningens hemsida, men det fick jag sluta med för det tog för enormt lång tid.

Nu ska jag logga in på banken och göra ett par betalningar och sen blir det en skön stund ute i solen med DN-kryss och sudoku.

Dagens ordspråk:

Det bästa man kan göra är ibland att inte göra något alls.

Ha en fin måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

34 svar på Nu fungerar allt igen

 1. Raija skriver:

  Vacker hibiskus du har. De är så tacksamma och blommar i stort sett i ett. Jag har två här i köksfönstret, en gul och en rosa.

  Skönt att du fått ordning på det elektriska och kan använda vanliga bredbandet igen.

 2. Znogge skriver:

  Så skönt att det är ordning på tekniken igen. Man vill gärna att allt ska fungera planenligt. Har liksom vant sig vid det.

  Ha en fin måndag 🙂
  Kram

 3. Fantastiskt vacker hibiskus – tänk om man kunde ha sådana växa i rabatterna! 😉
  Vilket underbart ordspråk, även om jag tyvärr aldrig lyckas leva upp till det. Så fort jag skår ner ändan någonstans ute, för att bara sitta och njuta, så upptäcker jag nått ogräs som sticker upp eller så är det några vissna blommor som måste knipsas eller nått annat ”jätteviktigt”! 🙄
  Däremot inne, då är det betydligt lättare. Det är bara att sätta sig framför datorn….. 😆

 4. Agneta skriver:

  Hejsan, Ingrid!
  Att du är morgonpigg förstår jag när jag ser att du redan hunnit med att tvätta uteplatsen. Här har ögonlocken knappt öppnat sig. Så har du fått ordning på tekniken också och det var ju skönt. Bra dessutom att veta att vaktmästaren kan fixa sådant och dessutom få info. om vad som är orsaken till felet till nästa gång.
  Lätt hänt att man tror att det är telebolaget som felar.
  Vilken vacker hibiskus du har som står i full blom nu och visst blir man glad av en blomma.
  Här har vi kalla starka vindar, mörka moln och lite sol ibland, men bara +16. Inget väder som lockar till att sitta ute inte. På radion sa dom tidigare i dag att vi får lite spridda skurar och ev. åska…som vanligt denna sommar.
  Ha en fin dag! Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag vågar väl knappast tala om vilket fint väder vi har haft idag igen. Visserligen blåser det, men solen skiner och det är skapligt varmt och jag har suttit ute och ”vilat middag” i solstolen.
   Hoppas att vädret snart stabiliserar sig i hela landet.
   Kram!

 5. Pia skriver:

  Hej
  Nu är det ett tag sedan jag var här . Men nu är jag tillbaka med en riktig dator Har bara kollat lite med mobilen under veckan som gått Och den är ju värdelös att kommentera med…Kram Här bara regnar och regnar det

 6. Skatan skriver:

  Det är absolut det bästa du kan göra … 😀 … ingenting alls. Att sen det ska vara så svårt …

  Men nu håller jag i mig själv ett tag … och ska gå in för det. Att inte göra något alls.

  Ha en fin andra hälft på sommaren!

  Kram!

 7. Det där ordspråket gillar jag. Fastän jag just nu gör rätt mycket då jag författar varje dag, så är jag rätt bra på att göra inget också. En förmåga som jag tror att många glömt bort i dagens prestationsinriktade samhälle.

 8. Maj B Berggren skriver:

  Fantastisk hibiskus! Jag har bara otur med dem och köper aldrig sådana, blir bara löss tyvärr. Gillar ditt ordspråk för jag tror jag är rätt bra på att göra ingenting om man med det menar att ta en paus och sitta i vilfåtöljen och bara låta tankarna komma och gå……//M 😀

 9. Lambergsfrua skriver:

  Så fin din hibiscus är! Skönt att du har fått ordning på datoruppkopplingen nu. Rena utemöbler på ett rent altangolv – då kan verkligen njuta av en stund i solen med gott samvete 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Grannen intill mig har rivit sitt terassgolv och ersatt det med ett nytt, så det hade yrt in en hel del bråte till mig. De erbjöd sig att städa, men jag tyckte att jag kunde göra det själv. 😀

 10. Anne-Lie skriver:

  Skönt när allt fungerar igen. Vilket fin hibiskus du har.
  Kram!

 11. Gun skriver:

  Regn hela dagen här, kanske lite bättre i morgon men sen bjuder prognosen på mera regn igen tyvärr. Fin blomma i fönstret. Det ordspråket borde vi människor följa oftare.

 12. Rigmor skriver:

  Det var en redig hibiskus du har!!
  Skönt att felet är åtgärdat, och att det inte var något allvarligare. Som jag skrev tidigare, teknik ska fungera…
  Har allt funderat på att använda mobilen som router när vi är ute med husbilen, men som du skriver, det tar tid…
  Ha det så gott!!
  Kram kram

 13. kajsastina skriver:

  Jag har aldrig lyckats med Hibiscusblomma men den du har är verkligen vacker. Jag tog igår fel näring till pelargonerna – orkidénäring – får se hur det går! Att ha hjälp med tekniken är ovärderligt. Jag har också en htc-mobil, men tycker det är besvärligt att skriva på den och har ännu inte lagt in något på bloggen. Den tar hyfsade foton, tycker jag. Jag ska vara i dotterns hus den här veckan och vi gör utflykter beroende på vädret och om det är väder kan jag bada i poolen. Stavarna tar jag med. Jag hoppas du får en fortsatt bra vecka!
  kram

  • Ingrid skriver:

   Jag tror inte att pelargoniorna tar illa upp 😉

   Visst är det petigt att skriva på mobilen, så det blir kortfattat, men att skicka foton direkt från den till bloggen funkar bra.

   Hoppas nu att du får en fin vecka så att du kan få utnyttja poolen. 😀

 14. Anita Brehlin skriver:

  Skönt att ni har fint väder. Här ser solen ut att komma fram idag men det är bara 8 grader varmt fast det är mitt i sommaren. Mina första sommargäster har åkt nu men det kommer snart nya. Hoppas vädret ändrar sig

 15. Kicki skriver:

  När jag ser din fina hibiskus, så kommer jag på att jag borde skaffa en ny. Jag fick kasta mina två senaste förra året för dom fick löss, som jag inte kom tillrätta med. 🙁
  Skönt att bredbandet fungerar som det ska igen. Kram/Kicki

 16. ingmarie skriver:

  Ja tänk vad månaderna går fort, snart höst ju men vi hoppas väl på ännu några fina månader..kram

 17. Ingrid skriver:

  Hej igen :-).
  Bra att du fått till det igen med tekniken. Det är så irriterande när sånt krånglar.
  Åskan slog en gång ut min router och telefax och då åskade det inte ens där jag bodde.
  Så det är starka krafter igång.

  Jag har läst ikapp din Norgetur och den verkade varit trevlig. Min dotter jobbade i Hellesylt förra sommaren och sommaren innan. Många vackra foton har hon visat därifrån. Första sommaren åkte hon buss dit och Trollstigen var en upplevelse sa hon :-).

  Trist med alla inbrott och annat ni har på er vackra ö.

  kram
  Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Åskan passar man sig för. Jag drar alltid ur antenner och elkablar och annat, men den här gången var det ju den där försmädliga lilla adaptern som gett upp.

   Norge är verkligen speciellt och Trollstigen var en upplevelse.

   Kram och fortsätt krya på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *