Nu går vi över till vintertid igen

Lördagen den 28 oktober 2006
Idag tar jag fram stora solen, för det är ett helt strålande vackert väder. Efter alla gråa dagar känns det underbart att det är ordentligt ljust. Det är visserligen bara ca 10 gr varmt, men ute i solskenet är det riktigt behagligt. Jag var ute på förmiddagen och putsade fönsterna på bottenvåningen på utsidan och blev riktigt varm.

Gårdagens storm, som man varnat för så väldigt, blev det inte så mycket av. Det hade varit strömavbrott här och där på Gotland igår, men bara kortvarigt och vi klarade oss utan några stopp i elleveransen. Jag gjorde klart i vardagsrummet och Åke var i skogen och högg enestörar.
Jag tog också oktobers Månadsfoto och det var inte helt lätt. Vädret växlade så mycket och jag sprang fram och tillbaka och knäppte för att få en bra bild. Nu är den på plats i alla fall.
På kvällen såg vi först Postkodmiljonären och sedan Dobidoo. Sen såg jag slutet av Idol. Jag tycker att Markus är den absolut bästa, både sångmässigt och som personlighet.

Nu har vi just ätit lunch och när Åke vilat middag, ska vi åka på Klinte och handla. Vi fick ingen DN idag på grund av krångel med flyget, så vi måste köpa oss en tidning.

Ha en riktigt trevlig helg!
Och glöm inte ställa tillbaka klockan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Väderprat. Bokmärk permalänken.