Nu har jag gått av

Jag sov som en stock i natt och jag var ordentligt trött igår kväll. Det är sällan jag slumrar till framför TV:n, men igår var det faktiskt så att jag hade lite svårt att hänga med i programmen och jag gick och la mig ganska tidigt. Ludde sov inne hos mig och om han hostat i natt eller inte har jag ingen aning om, jag har inte hört det i alla fall och Fridolf kom inte in till mig förrän vid 8-tiden.

Jag hade ju hoppats på att det skulle vara fint väder idag också, men så blev det inte. Det har regnat hela dagen, så jag och hundarna har fått hålla oss inne. Jag åkte hem en sväng på förmiddagen, när de låg och sov, för jag ville klädde om mig och sen åkte jag till Stenstugu. Eva bjöd på lunch idag!

Nu har husse och matte kommit hem igen och jag har gått av hundvakten. När jag kom hem sopade jag ur garaget innan jag satte in bilen, för i morgon är det sandupptagning här i området. Det kan man väl också kalla för ett vårtecken? Sedan har jag suttit och gått igenom korten jag tog igår på påskfesten. Jag har lagt in fler bilder därifrån på SPF:s hemsida. Klicka HÄR om du vill titta på dem.

Trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Djur, Stenstugu, Vårtecken 2015. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Nu har jag gått av

 1. Znogge skriver:

  Grattis till väl utfört och avslutat uppdrag som hundvakt! Visst är det tryggt när någon bekant kan anlitas 😀

  Kram

 2. Lambergsfrua skriver:

  Då har allt återgått till vardagen igen.
  Varm kram
  Lambergsfrua 🙂

 3. Beppan skriver:

  Skoj att få uppdrag som hundvakt ibland!
  Vi saknar hund, men har inte möjlighet att ha någon just nu.
  Då är det perfekt att vara reservmatte då och då!

 4. Anne-Lie skriver:

  Så roligt att vara hundvakt ibland, det får jag också vara ibland. Det är verkligen ett vårtecken när de kommer för att sopa gatan.
  Blev väckt kl 03.30 i natt och fick ett oroligt samtal av yngste sonen, så nu kan jag inte somna om, får ta till laptopen en stund. Vet inte om jag hinner somna om innan det är dags att stiga upp igen.
  Kram!

 5. Ölandsvindar skriver:

  Nu har jag läst ifatt på din blogg. Jag förstår inte varför det är så mycket att göra just nu, men det blir väl bättre efter påsk (hm..tro det den som vill). Här har vi inte deklarerat ännu men eftersom vi varken har köpt eller sålt något så brukar jag göra det per telefon. Går väldigt enkelt om man jämför med krångligheterna förr.Jag hade nästan en deklarationsbyrå i köket och dit kom mammas alla arbetskamrater från Epa-varuhuset, som behövde hjälp och jag tjänade väl någon svart 50-lapp per deklaration. Välbehövligt när vi hade småbarn och jag var hemmafru. Trevlig påskvecka önskar jag dig!
  Kram /Kerstin

 6. Margaretha skriver:

  Ja, man var verkligen i behov av bra hundvakter när man hade sina hundar. Vi har haft tur genom åren, en väninna som också hade afghanhundar tog gärna våra. Och vi hennes vid behov. Men nu finns det inga hundar längre och katter slänger man inte omkring sig hur som helst. Inte mina i alla fall.
  Men visst måste det ha varit roligt att ha hundar några dar, eller hur?
  Här har de inte tagit upp någon sand ännu. Undrar varför, man kan faktiskt halka på den (!)
  Kram 🙂

  • Ingrid skriver:

   Jag flyttade hem till hundarna, det är det enklaste. Bosse har en stor bra tomt med ordentligt staket, så där kan de gå ut och in hur som helst. Dessutom så skäller Ludde väldigt mycket. 😉
   Det ösregnar idag, jag undrar om det blir någon sandupptagning?
   Kram

 7. Geddfish skriver:

  Skönt att kunna hjälpa varandra.
  Idag tar vi tag i den grå måndagen och fyller den med något trevligt.
  Ha det gott, kram, Gerd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *