Nu har jag gått och ilsknat till

Jag har en ganska lång startsträcka innan jag blir arg, men idag på morgonen satt jag och tänkte på fredagens Let´s Dance och då ilsknade jag verkligen till. Vad menade Tony Irving med att snäsa åt Thomas Wassberg att han borde kamma sig?

Det påminner mig om när jag gick i skolan och vi hade en klasskamrat som alltid kom okammad och osnuten på morgonen. En av lärarna hade en kam som han kammade honom med och en näsduk att torka av den snoriga näsan med innan första lektionen började. Men det var då det! Har vi inte kommit längre?

Visserligen såg Thomas ut som ett skogstroll, men varför fick inte Ewa Fröhling sig en uppsträckning också? Hon såg ju förfärlig ut i håret. Nej, skärpning Tony Irving! Föregå med lite gott exempel och kom med konstruktiv kritik när det gäller dans och sluta med personliga påhopp!

Gårdagens biltvätt gick helt strålande. När jag kom till Stenstugu stod Edoardo (yngsta barnbarnet) redo med varmvattenspann och tvättsvamp och sen blev den lille Golfen ren och fin i ett huj och lufttrycket i däcken kollade han också. Nu står bilen i garaget och glänser och nu vill det till att det är torrt och fint på vägarna om den ska få komma ut igen.

Igår kväll såg jag givetvis på Mello och blev så glad över att rätt låt vann. If I were sorry anklagas dock för att vara ett plagiat av Catch & release som Matt Simon släppte 2014. Jag har varit inne på YouTube och lyssnat på den och visst finns det likheter. Man får hoppas att det inte ställer till det för Frans.

Idag då? Sitter och väntar på solen!

Trevlig söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, TV, Tyckt. Bokmärk permalänken.

28 svar på Nu har jag gått och ilsknat till

 1. Znogge skriver:

  Kan bara hålla med! En helt onödigt kommentar men många programledare tar sig vissa friheter.

  Kram och trevlig söndag!

 2. wiolettan skriver:

  Sitter och väntar på solen? Ja, om det vore här så får du vänta, tror inte att den dyker upp idag, kanske på Gotland, men här ser det alldeles för grått ut på himlen.
  Jag håller med dig om Tony, tänkte också på det och tyckte så synd om Thomas. Han har ju ett så´nt självfall på håret så det lockar sig. Vill han ha långt hår så ska väl ingen hacka på honom för det. Jag tycker att det är fel att peka på utseende på ett negativt sätt.
  Härligt med ren bil.
  Fin bild, av vårens blommor.
  Varm kram till dig.

  • Ingrid skriver:

   Hoppas att solen kom fram hos dig, för här svek den oss totalt idag och i morgon kanske det ska bli regn.
   Visst är det härligt med lite köpt vår!
   Kram

 3. Geddfish skriver:

  Jag tänkte precis som du i Let’s Dance. Ett riktigt påhopp. Och Ewa Fröhling, hon var gräslig i håret, tänkte på det också, men det är ju deras privata sak.
  Ha en god söndag, kram, Gerd

 4. Bra rutet av dig! Tony Irving borde läsa din blogg!
  Råkade inte se det här avsnittet men hade nog tyckt lika som du…
  Söndagskram!

 5. Susie Bloom skriver:

  Så trevligt att ha ett barnbarn som hjälper till med biltvätten! 😀
  Ewa Fröhling såg hemsk ut. Inte bara i håret, hennes makeup var fruktansvärd ful också. visserligen är hon ingen ungdom längre, men jag har alltid tyckt att hon varit snygg – men inte alls i fredags! 🙁
  Däremot tycker jag det är jobbigt att dom ska blanda deltagare som kan dansa lite och såna som inte kan något alls och som man redan från början förstår är med bara för att göra bort sig. Det är ännu värre än Irvings kommentar! 👿
  När det gäller mellon så har jag slutat lyssna/titta på den även om TV´n stod på. Jag tyckte inte det fanns några bra låtar alls. Så jag löste korsord och pratade i telefon med en väninna istället. 🙄
  Sen såg jag reprisen på 5:an av Gåsamamman, missade den i veckan. En riktigt bra svensk thriller för en gångs skull! 😉
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Så har det varit i det här programmet hela tiden. Fullkomliga nybörjare har fått kämpa mot såna som är nästan proffs.
   Gåsmamman ser jag också och den är bra tycker jag. Det ska bli spännande att se hur den utvecklas.
   Kram

 6. Ja, nog var det en märklig kommentar från Tony Irving! Man hajade till lite, faktiskt. Visserligen tycker jag också att han borde kamma sig, men man kan ju inte börja anmärka på utseendet hos folk så där!
  Vi såg inte melodifestivalen här, men vi slog över och lyssnade till den vinnande låten. Måste säga, att jag inte gillade den något vidare…
  Grått och mulet här idag också, så det blev en ny sats apelsinmarmelad!
  Ha det gott, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Solen behagade inte visa sig alls idag, så jag har ägnat mig åt läsning och tv-tittande. Visst borde jag gått ut en vända, men lusten infann sig inte.
   Kram

 7. Eva skriver:

  Hejsan jaså det var en sådan ilska, och den tog tid, hi hi . . .. jag tänder på direkten . . . .
  Ja verkligen fånigt påhopp vad har frisyren med dansen att göra, de som är flintskalliga då ?
  Jag älskar dans, sång och musik så det blir alltid Lets danse, Mello m.m.
  Igår kväll dansade jag och barnbarn loss till alla ’klämmiga’ låtar, den första var riktig hopp och dans rolig även för en ’gamling’ som mig. Men gillade även Frans och Ace.
  Jag väntar inte på solen för det blir ingen idag, hela dagen varit grå disig här.

  Vilken häftig ’rörlig’ Header, vackra bilder.
  Hälsning från Småland/ Eva

 8. Lisbeth M skriver:

  Hallå! Ingen sol i dag ,jag har tvättat vita dukar men hängt inne.Att tvätta på en söndag skulle inte mamma tyckt om.Men jag gör de när andan faller på.
  Jag höll också på Frans,låten var så enkel o bra,verkar som både unga och gamla tycker lika.
  Och Tony,han skall inte hoppa på nån om hår osv,han ska bedöma dansen.
  Ha en fin vecka.
  Kram fr mi

 9. Kicki skriver:

  Ja, visst räcker det väl att kommendera danserna och där var ju Tony Irving ovanligt snäll mot hur han brukar vara. Men jag gillade Frans från första början och blev glad att han vann.
  Kram/Kicki

 10. Kicki skriver:

  Snacka om att blanda äpplen och päron, men du förstår vad jag menar när jag kör let’s dance och mellon i samma mening nästan.

 11. Anne-Lie skriver:

  Skönt med nytvättad bil. idag lyser solen med sin frånvaro även hos mig.
  Tittade också på mello igår, men hejade på en annan låt.
  Kram!

 12. Astrid skriver:

  Jag reagerade också på det, riktigt oförskämd var han.
  Thomas har ju säkert självlockigt hår, och rätt tjockt dessutom
  Ja ja häxan avundsjuka smyger omkring helt klart

 13. Skogsnuvan skriver:

  Tyckte också att Tony var lite dryg när han kom med sådana påhopp helt i onödan. Det är väl dansen han ska ha uppfattningar om vad jag kan förstå. Nu förstår jag att ni har vår där nere hos er och här är det faktiskt vårvinter och varit några dagar av gnistrande sol och många äventyr ute på sjön. Idag har det mulnat på så jag är inne och gör allt som man lagt åt sidan de soliga dagarna för att lapa sol istället för att göra något annat

 14. Märtha skriver:

  Sjutton! Jag glömde premiärprogrammet! Vi köper Sveriges TV4, så jag kan se programmet – även om jag irriterat mig på denna svengelsman i andra sammanhang också. Motsvarande program i Finland är inte lika roligt, trots precis samma köpta koncept. Får prova nu på fredag i stället.

Kommentarer inaktiverade.