Nu har vi visat Klinteberget

Med lite god vilja kan man säga att det varit växlande molnighet, men det har varit mulet större delen av dagen. På förmiddagen hände inte så mycket. Ungdomarna sov länge och åt en sen frukost och när de var färdigklädda åkte vi på Klinte, handlade lite och hämtade tidningen.

Efter lunch tog Gaetano, Miriam och jag en promenad ner till stranden och såg hjortarna vid Mulde Fritidsgårds hjorthägn. Och nere vid Muldestranden såg vi en örn. Jag har sett en där förut, men det var häftigt att få sen den igen tillsammans med sicilianarna.


Här står Gaetano och Miriam vid vår strandbod

När Krister och Thomas var här igår började vi prata om Klinteberget och där hade aldrig Gaetano varit, så när vi kommit ner till stranden mötte Åke upp med bilen och sedan åkte vi upp på berget, som väl kanske inte imponerade så där väldigt. De har ju berg av lite annan dignitet och det var disigt och grått och utsikten inte mycket att skryta med den heller, men det var vackra höstfärger att njuta av i alla fall.

För övrig har det varit mycket pyssel med att lyckas ansluta Gaetanos laptop till mitt nätverk. Det såg riktigt mörkt ut en stund när ingenting fungerade över huvud taget, men Gaetano löste det till slut och nu kan både han och jag ”datera”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Promenader, Stenstugu och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Nu har vi visat Klinteberget

 1. Znogge skriver:

  Så härligt att ha barnbarnet på besök!

  Kram

 2. Lambergsfrua skriver:

  Grattis till barnbarnens besök! Förstår att det är ren och skär lycka att få rå om dem ett tag 🙂
  Ditt höstfoto är underbart – visst är hösten en vacker årstid.
  Varmaste kramar!

 3. Skatan skriver:

  Vad härligt ni har det tillsammans. Och vad trevligt att ni kan båda också kan datera … ihop, du och ditt barnbarn

  Ha det fint nu … och njut.

  Kram!

 4. ingmarie skriver:

  Vad mysigt att barnbarnet är hos er, kan han svenska också?
  ha en härlig vecka…kram

 5. Hejsan Ingrid !
  Jag beundrar Dig att fast Du samtidigt har långväga besök, ändå har tid att skriva i bloggen och kommentera det jag skrivit. Så tack för rar och menande ord.Jo jag ska tänka på mig själv. Igår var jag till min väninna Maggan som miste sin man i cancer. Hela tre timmar prata vi om allt möjligt, både hon och jag behövde det.Idag ska jag till Globen City laser-op.på vänstra där jag fått efterstarr. Bruno min vän, hämtar kl.14.00 och kör mig.Kommer inte att kunna se på tre timmar efter.Det oroar mig.Nu har jag ju varit halvblind ett bra tag.Så jag hoppas Bruno inte lämnar mig som sist, då fick jag treva mig fram i blindo, jag skrek, var är Du, jag ser inget.Jag ger honom 170:- till bensin, förra gångn han körde mig skulle jag bjuda honom på middag, det har inte blivit av.
  Önskade jag var lika tuff som Du Ingrid.Men det kommer väl med åren.Kanske jag måste fylla 70 först.
  Tack än en gång för de fina orden. Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Jag hoppas att det har gått bra med din operation. Åke har haft starr på båda ögonen och opererat dem och nu ser han riktigt bra. Det där med efterstarr har jag inte vågat nämna för honom.

Kommentarer inaktiverade.