Nu hör jag hemlandets……

…ljuva tungomål där jag sitter i gaten och väntar på flyget till Gotland, sen är det bara en etapp kvar innan jag är i Klintehamn.

image

Gotlandsflyget

Så här långt har allt gått bra. Det var ännu flera bebisar på Cypernplanet idag. 21 småttingar underhöll oss i olika tonarter. Vi var lite försenade från Larnaca, men det gjorde ingenting för min del, för jag hade god marginal.

Fast när vi kom till Arlanda blev jag lite nervös. Min väska dök inte upp! När alla väskor gått runt ett par varv började jag tappa hoppet, men då jag vände mig om och tittade mig omkring fick jag se en som liknade min stå för sig själv långt ute på golvet. Det var min!! Någon hade troligen tagit fel och bara ställt den ifrån sig.

Hoppas att den kommer fram till Visby!

Ha en skön fredagskväll!

Skickat från min HTC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Cypern, Mobilt. Bokmärk permalänken.

8 svar på Nu hör jag hemlandets……

 1. znogge skriver:

  Så jobbigt med väskan! Men kom bort en gång och sedan dess är jag alltid helhispig när jag står vid bagagebandet! Hoppas sista etappen går smidigt och bra.

  Kram

 2. Lambergsfrua skriver:

  Kan inte fatta att så många småbarn var med på flyget. Skönt att din väska dök upp. Man kan få magknip för mindre. Vid det här laget är du nog hemma och kan njuta av egna sängen inatt.
  Varm kram,
  Lambergsfrua

 3. Skogsnuvan skriver:

  Välkommen hem brun och pigg efter att ha vistats i solen ett tag. Tror inte du missat något här hemma. Idag kom det massor med snö här så nu är det vitt igen

 4. Välkommen hem till Sverige och ett strålande vårväder! Det är alltid lite nervöst att vänta på sin väska, men bara en gång har det det hänt mig att den inte kom. Det tog några dagar, sedan kom den med taxi från flygbolaget!
  Hoppas att din kom gott hem till Gotland! Den är i alla fall i Sverige, det vet du ju…
  Kram, Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *