Nu kommer sommarvärmen

Måndag 21 juli 2008 | 21:30 | 19&#176


Efter gårdagens regnväder kan vi nu se fram mot en period med vackert väder, om prognoserna kommer att slå in. Hela den här veckan och en bit in i nästa, ska det bli soligt och fint, 25-30 grader varmt är det utlovat.

Idag är har det varit en riktigt skön dag med sol och hög klar luft. Efter en lite orolig morgon, jag drömde så mycket konstigt, steg jag upp vid 7.30-tiden som vanligt, tog mig en dusch och tvättade håret och efter frukosten satte jag igång disk- och tvättmaskin. Medan de jobbade var jag ute i trädgården och pysslade och satt i solen en stund och löste korsord. Nog har man det bra!!

På eftermiddagen tog jag en promenad ner till Klintehamn för idag började en av sommarens traditionella begivenheterna, nämligen sommarrean på Westbergs Beklädnadsaffär. Jag gick hemifrån vid 12.30 och vi bestämde att Åke skulle hämta mig klockan 15.30. Åke bävade när jag berättade för honom om mina planer och undrade om det räckte med bilen eller om han skulle ha släpkärra också, vad han nu kan ha menat med det? Men han hade inte behövt oroa sig, för jag hittade ingenting jag ville ha.

Nu är klockan 21.30 och jag ska gå och se “Montalbano” på SVT1.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väderprat, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *