Nu sitter jag här….

…på hotell Kramm i Kramfors, i ett rum som svajar betänkligt och det till och med durrar i golvet. Nej jag är inte onykter, men så reagerar jag alltid efter första bussdagen. Det ska bli väldigt gott att komma till sängs faktiskt.

Här kommer jag att sova som en prinsessa

Det regnade hemskt när jag lämnade Odvalds klockan tio över fem i morse och det regnade hela vägen till Lye, men det var lugnt och fint på havet i alla fall, så någon sjösjuka behövde man inte oroa sig för.

Från Nynäshamn gick sedan färden via E4:an genom Stockholm och norrut. Det var grått och mulet, men det regnade inte i alla fall och det är enormt vackert med alla lupiner som blommar längs vägkanterna.

Vid halvtvåtiden var det dags för lunch på Diner i Gävle Bro

Nu började det regna lite lätt och efter maten blir man rätt trött, så det var många som slumrade till lite i bussen. Det är ju ren transportsträcka genom skogarna, så efter en stund slappnar man gärna av.

Per-Axel kan alltid ordna till det och lagom tills det var dags för ett sent eftermiddagskaffe höll regnet upp och han kunde köra in på en rastplats, så att vi fick oss en kopp och en kaka och ett toabesök också för de som hade behov av det.

Strax före sju var vi så framme i Kramfors och kunde ta våra rum i besittning och halvåtta var det middag. Marinerad fläskfilé med potatissallad och kaffe och jordgubbspaj till efterrätt smakade mycket gott.

Det är ett trevligt gäng på den här resan och stämningen är väldigt god, så det blir säker fina dagar. Nu hoppas vi på bättre väder i morgon och skulle det inte bli det får vi väl beväpna oss med regnrockar och paraplyn. Halvnio ska vi iväg med lokalguide på nya äventyr.

Nu väntar sängen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Höga Kusten, Resor. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Nu sitter jag här….

 1. Geddfish skriver:

  Härligt härligt, lycka till och god sömn!
  Kram, Gerd

 2. Skogsnuvan skriver:

  Hoppas att ni får bättre väder och kan njuta av höga kustens alla sevärdheter

 3. Lambergsfrua skriver:

  Det låter som en bra start på resan. Lite regn när man sitter i en buss gör ite så mycket, viktigast att det ite regnar vid stoppen.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Beppan skriver:

  Skoj att vara ute på resa! Hur långt norrut bär det??
  Hoppas den utlovade värmen kommer nu bara….

 5. Znogge skriver:

  Jag förstår precis känslan som man har efter längre bussfärder. Det är liksom som om man fortfarande åker… Hoppas vädret blir bra och att ni får intressanta dagar!

  Kram

 6. Gunnar skriver:

  Låter jättehärligt med en sån resa. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig tur.

 7. Anne-Lie skriver:

  Aha, du är på en sommarresa igen. Ett tag sedan jag tittade in hos dig så har missat en del. Ha det riktigt bra på din resa.
  Kram från Anne-Lie

 8. Helena skriver:

  Håller tummarna att vädret visar sig från sin bästa sida resten av resan 🙂

 9. Vonna skriver:

  Vill bara önska dig trevlig resa med bra reskamrater, och bra väder.

  Sov så gott i natt, sängen såg ju riktigt skön ut.
  Kram

 10. Kraka skriver:

  Ha det riktigt gott! Man behöver en resa lite då och då.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *