Jag satt framför tv:n igår kväll och pillade med tungan på en konstig ojämnhet på en tand och helt plötsligt, mitt i Anton Hyséns samba, lossnade en bit och en stor krater uppstod.

Rackarn´s också nu måste jag till tandläkaren igen! Jag har inte ont av det, men risken är ju att ännu mera lossnar. Fy så försmädligt! Jag har ju stora bamsiga amalgamfyllningar sedan tonåren och det är väl inte annat att vänta än att de kommer att krascha efterhand. Det känns verkligen som om det kroppsliga förfallet fortskrider i rasande takt.

Vad ska man säga om Let´s Dance? Anton Hysén är ju i en klass för sig själv och nu är det bara att hoppas att folk inte slutar att ringa och rösta på honom i tron att han redan har vunnit det här. Ringa och rösta förresten! Kan det vara så att vi har börjat tröttna på att lägga ut pengar på de här programmen, eftersom man lottar ut biljetter bland de som ringer?

I dag är Eva och Gaetano här igen och vi har varit på Stenstugu hela dagen och städat. Bosse har kört möbler och jag har tvättat målning, putsat fönster och satt upp de rena gardinerna. Jag har tagit det väldigt lugnt och ryggen har ”peppar, peppar” varit riktigt beskedlig i dag. Jag mår bra av att röra på mig. Gaetano har dammsugit och Eva har tvättat köket och köksskåpen. På lunchen åkte vi till Kustgrillen allihop och där bjöd Eva ”arbetsfolket” på mat. Nu är Eva kvar ensam på Stenstugu och fortsätter städandet och jag ska börjar förbereda middagen.

Ha en trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...