Nu verkar One.com ha fixat felet – Etna har utbrott

Jag får väl sända en tacksamhetens tanke till One.com, som nu verkar ha löst sina serverproblem, för idag går allting väldigt snabbt. Jag har inte kunnat motstå lusten att fixa lite med hemsidans fotosidor och snygga till dem, när det nu gick så snabbt med alla uppladdningar.

Jag läste hos Helena, med bloggen Livet på Citronodlingen, att Etna har haft ett utbrott i natt. Helena blev väckt och kunde gå ut och ta ett foto av spektaklet. Titta gärna in till henne.

Det här kortet har jag knyckt från La Sicilia – jag hoppas att de inte tar allt för illa upp. Nu verkar vulkanen ha lugnat ner sig igen, men hon är inte att lita på, så vi får väl följa utvecklingen. Jag har ju tanke på Eva och hennes familj som bor så nära.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Nu verkar One.com ha fixat felet – Etna har utbrott

 1. skogsnuvan skriver:

  Förstår att du är lite orolig. Vulkaner är inte att lita på men det var väl länge sedan Etna hade utbrott nu eller hur.
  Hoppas att hon lugnar ner sig.

 2. helena skriver:

  Du ska inte vara orolig Ingrid. Lavan rinner nästan alltid ner i Valle del bove som är helt obebodd, och ända bort till Eva når den nog inte i vilket fall som helst.

 3. Ailas skriver:

  Grattis till att sidan fungerar igen! Fast det tog lite tid för mig att komma in på kommentarerna. Felet kan iofs ligga här hos mig…

  Etna ja… förstår att det är en lömsk granne och hoppas givetvis att det inte blir något större utbrott. Hur långt borta från Etna bor din dotter?

  Här har det varit soligt idag och den lyser fortfarande över bergen. Riktigt vackert. Men det ska bli annat framöver… men nu ska vi inte tänka på sånt!
  Jag hoppas att du har en bra dag och skickar en varm

  KRAM

  • Ingrid skriver:

   Eva bor i och för sig ganska långt borta från Etna, men man har en härlig utsikt över vulkanen från hennes vardagsrumsfönster. Det som kan bli besvärande är ju om det blir mycket aska, det kan lägga sig som ett tjockt lager över allting.

 4. Inger Maryissa skriver:

  Skönt att serverproblemen på One.som är lösta
  Jag tycker One.com är mycket bra och stabilt, och man får alltid bra support där

  Vacker bild av Etnas utbrott
  Men kan tänka mig det känns lite läskigt också för de som bor i närheten
  Ha en fin fortsatt dag
  kram

  • Ingrid skriver:

   Jag har fått bra hjälp hos dem, men ångrar att jag la WP-bloggen där. Man får tillgång till för litet arbetsminne – jag skulle valt ett annat webbhotell för bloggen. Få se om jag ändrar senare om det fortsätter vara svajigt.

 5. Agneta skriver:

  Hej!
  Klart att du blir orolig när Etna börjar ”puttra”. Vulkaner är då inget att leka med oavsett om man bor nära eller ej. Askan är väl nog så illa och kan ställa till det för både flyget och annat.
  Sedan är det väl inte så lätt att veta var på ön dottern&maken eller deras barn befinner sig!,
  Det är ju jordens innandöme som vill ut och det kan bli sprickor i marken som sprider sig vida omkring.
  Nu gick det som tur var väl denna gång i alla fall.

  Usch ja, det hände rmycket nu, dels i Australien som är en katastrof utan dess like och hör just på radion att i Brasilien som drabbats också, är det c:a 350 döda i nuläget 🙁
  Befolkningen på Haiti har inte hämtat sig ännu.

  Nu så hoppas vi på att servrarna sköter sig som dom ska.
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Ja, det är stor oro i atmosfären det är tydligt. När det gäller de där svåra översvämningarna kan man inte fatta hur det ska gå att bygga upp allt igen, men det gör det förmodligen den här gången också, för de inträffar ju med jämna mellanrum.

   Hoppas kan man ju alltid (om servrarna menar jag)

 6. Lambergsfrua skriver:

  Det kan inte alltid vara så roligt att bo granne med Etna – en mycket opålitlig kvinna. Jag förstår att dina tankar finns hos Eva med familj, när Etna behagar bråka, men det verkar som om myndigheterna har bra koll och kan varna i tid om hon skulle bli alltför bråkig.
  Varma kramar!
  Lambergsfrua

 7. Doris skriver:

  Uff, håller tummarna för att vulkanen lugnar ned sig …
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *