Ny bloggadress

Fredagen den 12 november 2004

Nu har det varit stillestånd i skrivandet ett tag. Jag satt för ett par dagar sedan och ändrade och testade litet. Jag ville ha litet nya färger och på samma gång var systemet hemskt trögt, vilket det varit i stort sett hela månaden, men nu de sista dagarna har det varit helt hopplöst. I vilket fall som helst, jag lyckades i alla fall strula till det så att min blog helt plötsligt inte publicerade nya poster. Eftersom jag inte kunde klura ut varför, så har jag kopierat över alla text till en ny blog och min adress är därför ändrad till www.stenstugu.blogspot.com, i fall någon undrar!?!?

Den här veckan har bjudit på en hel del. Vi har varit i Visby en dag, för Åke skulle till tandläkaren, så har vi haft mattläggare och fått nytt golv i köket, det blev jättebra. Jag ska lägga in några bilder på ”före och efter”. Vi har inte fått flytta in i köket ännu för golvet ska vila ett dygn, men i morgon blir det inflyttning.

Idag har jag varit ute och klipp gräsmattorna, dels för att få bort löven, men också för att det varit så milt nu så länge, så gräset var faktiskt ganska långt. Vädret var väl inte något vidare, det har blåst hemskt idag och nu hör jag att det har börjat regna igen. Det är riktigt höstrusk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *