Det började snöa igår kväll, men det var nästan ingenting som låg kvar, men jag såg att det var lite vitt på marken när jag gick och la mig…
…och i morse såg det ut så här. Det har blåst i natt också och vi har haft strömavbrott. Jag vaknade någon gång på natten av att väckarklockan stod och blinkade helt hysteriskt.

Bakningen gick bra igår i alla fall och jag gjorde nötkakor och när ändå ugnen skulle värmas upp satte jag in en fläskpannkaka till lunchen. Som jag satt där och åt plingade mobilen till – det var ett sms om att jag hade ett paket från Homeshop att hämta på ICA. Jag beställde en surfplatta och ett hemligt paket för 0 kr för ett tag sedan och nu hade det kommit.

Vädret lockade just inte till någon promenad ner till ICA, men jag var ju så himla nyfiken på mitt nyförvärv, så jag tog bilen och åkte ner och hämtade ut paketet. Väl hemma igen packade jag nyfiket först upp det hemliga paketet som enligt katalogen skulle ha ett värde av 300:-.

Homeshop har ju mycket billiga saker, men helt plötsligt värderade man fyra julmuggar, en fästingplockare och en fotfil till 300:-? Jag måste säga att det var tur att jag fått det för 0 kr.
Surfplattan kostade bara 599:- och det tycker jag var ett bra pris i alla fall. Det är en Denver med 7tums skärm och min tanke med inköpet är att jag ska kunna läsa böcker i den. Men det var bökigt att komma igång och manualen var väldigt knapphändig och lite besviken la jag ner alltihop i kartongen och ställde undan den, men inte så stor stund. Jag är ju inte den som ger mig i första taget och efter mycket svepande och pekande fram och tillbaka lyckades jag lägga in mina mailkonton, FB, Hitta.se och WordPress och innan kvällen var slut hade jag lånat en E-bok från Almedalsbiblioteket – Profitören av Leif GW Persson. Sen satt jag och läste några kapitel i boken och det går jättebra. Formatet blir ungefär som en pocket, men medan stilen i en pocket kan vara väldigt lite och plottrig kan man här själv bestämma hur stor text man vill ha. Boken får jag ha i 28 dagar och man får låna en E-bok i veckan. Det kommer säkert att bli jättebra!

Nu är jag hos Ludde igen och skriver det här inlägget på Carina o Bosses dator. De är borta över helgen och kommer tillbaka i morgon kväll. Ludde är lite irriterad på mig, för han tycker att vi ska gå ut och inte sitta här, men jag är måttligt intresserad. Det blåser som attan! Vi får väl se om det lugnar ner sig lite senare på dagen, annars får han nöja sig med att vara ute på gården.

Ha en skön helg och en fin andra advent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...