Nya djärva grepp

Torsdagen den 25 oktober 2007
Soligt och vackert med runt 8-9 grader.

I morse hörde jag på gotlandsradion att tekniska nämnden i Gotlands Kommun, för att roa de sportlovslediga barnen, ordnat en pulkabacke på Öster i Visby. 20 ton snö från ishallen hade körts dit. Vad det innebär för kostnad för det här endagsnöjet redovisades inte. Tror du mig inte? Titta HÄR.

Det är väldigt skönt ute idag och jag har varit ute i trädgården på förmiddagen. Nu har jag plockat bort pelargoner och lobeliakrukorna, det fanns visserligen en och annan blomma kvar, men det började se skräpigt ut. I eftermiddag ska jag nog ta mig en promenad. Egentligen skulle jag behöva kratta löv, men det sitter ännu så mycket kvar på träden, så jag väntar nog lite till. Ett par kalla nätter till och lite blåst, så ska de väl ramla av.

När nu hela Sverige har gått över till digitaltv har säkert många samma problem som vi. Vi har parabol och digitalbox och det fungerar bra, men om man skulle vilja spela in något program, är problemet att man bara kan spela in det program man ser på. Och varför skulle man vilja göra det? Om man vill spela in ett annat program måste man ha en digitalbox till videon också.

Nu blev jag så trött på att se den där videon stå och samla damm, så igår plockade jag bort den. I stället ska jag skaffa en DVD-spelare, så kan man se en film då och då när inte TV:s utbud passar.

Och så vill jag bara påminna om att Efit är uppdaterat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.