Nytt fotoprojekt – Månadsbilden

måndag, februari 27, 2006

Nu är det måndag och en ny vecka väntar. Det känns nästan som om våren är i antågande, trots att det är kallt om nätterna, igår morse hade vi -10 gr,  men dagarna har varit soliga och fina. Det har snöat en del om nätterna, men det töar och smälter bort på dagen. Längs vägarna rinner vattnet i rännilar och i grusgången märks det att tjälen släpper.

Igår var Bosse här och isolerade en del rör till värmesystemet och provkörde det. Vi ska  ta oss en veckas semester och då måste allt fungera, så att det inte fryser sönder någonting, om det skulle bli kallt. Efter lunchen gick jag en promenad i solskenet.  Sedan var det Tre Kronors match mot Finland som dominerade eftermiddagen. Och på kvällen såg vi på OS-avslutningen. Ett imponerande skådespel!

Jag kikade på hur vädret är på Azorerna, (jag har lagt in en liten weatherpixie på hemsidan också för att kunna hålla koll) regn och 12 gr varmt, det vill till att det blir bättre tills vi kommer. Vi är bortskämda med att ha bra väder när vi är ute och reser.

Idag har jag tagit hand om tvätt och strukit en massa och nu ska jag gå och mangla lakan.

Dessutom har jag uppdaterat  tjejsnack och startat ett nytt projekt – Månadsbilden -. En kul idé, där man ska ta ett kort av samma motiv en gång varje månad. Jag valde det motiv jag själv ser mest av, utsikten genom fönstret från platsen där jag sitter vid köksbordet. Jag är riktigt nyfiken själv på hur det kommer att utvecklas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *