Och så var det helg igen

lördag, april 8, 2006

 8-9 grader varmt och nästan solsken, låter inte det härligt? Fast jag måste ju erkänna att det blåser som bara den, så det är inte speciellt trevligt ute.  Men man märker på växtligheten att det är varmare. Krokusen har slagit ut idag och ser mycket piggare ut än den gjorde igår. Den gillar värmen det är tydligt!

Vädret igår var betydligt sämre och jag roade mig med tvätt och städning. Jag tänkte ta en promenad på eftermiddagen, men så blev det inte.

Igår kväll såg vi på Så ska det låta och det var väldigt trevligt. Jag var kritiskt inställd till Peter Settman första gången jag såg programmet med honom som ledare, men han har vuxit med uppgiften och hela programmet har faktiskt lyft. 

 Pyssel vid datorn har det naturligtvis varit både igår och idag. Jag håller på med Eva´s italienska hemsida, som hon vill få iordning nu till helgen. Nu är den i stort sett klar och det är bara några mindre justeringar, som ska göras. Sedan kan hon börja marknadsföra sig hos de italienska resebyråerna. Sidan är inte så märkvärdig och ska kompletteras med bättre bilder och annat material, men det är en början i alla fall.

Nu på eftermiddagen har vi varit och handlat och när vi kom hem, gjorde jag i ordning våffelsmet och nu har vi druckit kaffe och ätit nygräddade våfflor med grädde och jordgubbssylt. Mums, mums!

Ikväll ska det bli lammytterfilé och potatisgratäng, det brukar också smaka bra. Jag brukar köpa marinerad entrecôte, men det fanns inte i affären idag och jag var så inställd på lammkött, så det fick bli ytterfilé i stället.

Nu är det dags att börja skala potatis…………


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Matprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.