Och solen skiner…

…och det är varmt och gott!

Idag har jag inte gjort så många knop. Förmiddagen gick i slöhetens tecken, med vattning av krukor och plantor och en stund vid datorn, där jag pysslade med hemsidan som jag håller på med. En alldeles för lång stund egentligen med tanke på det fina vädret, men jag är ju envis och vill inte ge mig när jag stöter på svårigheter. Det SKA gå, jag KAN själv! Dessutom ska man ju undvika solen mitt på dagen. 😉

På eftermiddagen tog jag mig en promenad till Konsum i alla fall och köpte några påsar blomfröer. Jag har bestämt mig för att inte köpa några petunior och sätta i rabatten i år, utan satsar på att fröer av krasse, ringblommor och pysslingkrage ska göra den färgrik och vacker. Nu har jag sått fröerna och vattnat, så får vi se om de vill gro och växa till sig. Sedan har jag suttit ute och läst ett tag och nu börjar det bli dags för middag.

Dagens ordspråk:

Människan lever inte av ord allen, trots att det ibland händer att hon får äta upp vad som sagts.

Ha en skön fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Trädgård. Bokmärk permalänken.

4 svar på Och solen skiner…

 1. Louise skriver:

  Kloka ord 😉

  Vad gör du med hemsidan då?

  • Ingrid skriver:

   Jag håller på och bygger en hemsida för vår bostadsrättsförening och igår skulle jag lägga in ett mailformulär. Jag testade flera olika och skulle försöka ändra en del i funktionerna och det gick väl sisådär. 😉 Fast jag fick till det till slut.
   Kram

 2. Skogsnuvan skriver:

  Det har blivit dåligt skrivet och läst för mig några dagar nu för åskan går hela tiden och då gäller det att dra ur alla sladdar. Jag har ju fått ett antal datorer och telefoner förstörda förut så jag aktar mig. Annars är det fint väder här också mellan regnskurarna.

  • Ingrid skriver:

   Här har vi sluppit åska, men det är klokt att göra som du gör, dra ur alla sladdar för att slippa får telefoner och datorer förstörda.
   Hoppas att du får en fin dag utan regn och åska!
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *