Mobilen var satt på ringning i dag som vanligt. Inte för att det behövs egentligen, för jag vaknar alltid innan den ringer, men i dag ville jag inte bli försenad, för jag hade en tid att passa i Visby. Jag hade fått en kallelse till TeamOlmed för att prova ut en ortros, en korsett som ska stärka musklerna och göra så att ryggen inte blir ännu krokigare.

Om jag nu ska gräma mig lite, så uppträdde ett nytt fenomen igår kväll. Jag fick ont i höger sida i midjehöjd. Höger sida är den som jag är mest hopsjunken i och det onda har faktiskt besvärat mig en hel del i dag. Kan det vara så att mellanrummet mellan revbensbågen och höftkammen blivit så kort att de skaver mot varandra? Jag hoppas att det inte är så, för i så fall är det inte roligt alls! Och inte var det roligt hos TeamOlmed heller, för det visade sig att de inte hade min storlek (small) av korsetten hemma, så det blir ett besök till i slutet av månaden.

Jag blev onekligen lite ”avmodnes” och tänkte åka direkt hem, men så åkte jag upp på Öster och tröstade mig med lite shopping (två nya kuddar) och kaffe och en bakelse på Siesta och så köpte jag två räksmörgåsar och tog med mig dem och körde ut till min svägerska Barbro i Endre. Man kan ju inte komma helt tomhänt så där strax före lunchdags.

När vi pratat ett bra tag och ätit våra smörgåsar åkte vi till Endre kyrka för att sätta blommor på svåger Bengts grav. Barbro kör inte längre, så det är inte så lätt för henne att ta sig till graven. Jag brukar skryta med att Fröjel kyrkogård är väldigt vacker, men det var fint i dag vid Endre kyrka också när man stod och såg ut över de nysådda åkrarna. Och så har de väldigt vackra gångar, mycket finare än i Fröjel!

Med Barbros tillstånd lägger jag ut bilden av henne framför Bengts grav. Det blev så fin med höstastrar och så några gula blommor som jag inte kommer ihåg vad de heter.

Trevlig fortsättning på onsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...