Oj, oj, oj….

…så många beslut jag varit tvungen att ta idag på Kupan. Det har varit massor av kläder som skulle prissättas, eller hamna på tiokronorsnurran, eller bli mattrasor, eller gå till Kici, eller kastas. Jag är alldeles trött i huvudet av allt beslutande och dessutom har det varit väldigt varmt och klibbigt kvavt. Tala om åskluft! Nu regnar det lite lätt och det lär ska kunna bli en hel del i natt och det behövs verkligen.

Ha en skön måndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset, Väder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Oj, oj, oj….

 1. Jag förstår att det var knepigt – det är ju tillräcklig knepigt att komma på vad ens egna saker ska säljas för! 🙄

 2. Znogge skriver:

  Vissa beslut är inte lätta att fatta men du gjorde säkert kloka ställningstaganden! Här regnar det också nu…

  Ha en bra kväll!
  Kram

 3. Karin skriver:

  Nej, det är nog inte så lätt att ta beslut där inte! 😕
  Det gör mig glad att folk skänker bort det som de inte vill ha, och inte bara kastar det på tippen.
  Kram Karin

 4. Laila Östergren skriver:

  Visst är det jobbigt att besluta om sådana grejor. Vi håller på att tömma ett hus och skall ha loppis till helgen och det är jobbigt att besluta om man ska kasta eller inte och vad man ska föreslå för pris. Tur att vi är flera om jobbet.

 5. Suss skriver:

  Förstår att det var ett ”svårt” jobb en dag som denna. Jag gillar värme, men ibland blir det lite för mycket av det goda och jag var överlycklig när jag hörde att det regnade inatt. Trodde det skulle bli lite svalare idag, men det har varit en lika fin och varm dag som alla de andra. NEJ, jag klagar inte, bara konstaterar. Eller lite klagar jag kanske, men bara väldigt lite! KRAM

 6. Kraka skriver:

  Ibland blir det lite för många beslut som ska tas…

  Hoppas du har en i övrigt bra vecka.
  Kram

 7. Gerd skriver:

  Det måste vara jättesvårt och knepigt!
  Jag möttes av en otrolig värme, då jag kom hem från Danmark igår. Idag betydligt svalare.
  Ha en fin tisdag, kram, Gerd♥

 8. Birgitta skriver:

  Nu är jag här igen! Efter en lång semester som i princip varit fri från datorer. Fast – jag har ju min mobil ju och den har jag inte kunnat låta bli att surfa ifrån. Du har dock varit flitig med bloggandet. Jag har läst en del men inte allt. Och jag begriper inte hur du lyckas få ihop så mycket trevligt i bloggen, för ibland gör du ju faktiskt inget utom att göra vanliga vardagliga saker och t o m det blir superdupertrevligt när du skriver om det. Hur bär du dig åt?

  Du kan nog andas ut denna vecka. Som jag förstår skall det inte bli fullt så varmt nu. Men till helgen skall solen och värmen komma igen. Jag fasar. Värme är gott. Sol är gott. Men det blev lite för mycket av det goda ett tag.

  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Tack snälla Birgitta för vänliga ord om mitt bloggande. Ja, nog blir det mest vardagen jag skriver om, för de dagarna överväger ju.
   Jag gillar värme, men just igår var det inte behagligt.
   Kram

 9. Kicki skriver:

  Det måste vara svårt att veta hur mycket man ska ta för kläderna. Vissa kläder skulle väl inte ens komma dit. Jag misstänker att det blir mycket som kasseras också.
  Lite normalare väder idag, det fläktar och vi kanske rent av får lite regn på e.m.
  Kram/Kicki

 10. Beppan skriver:

  Vilket jobb att ta reda på vad folk lämnat in. Antar att det kommer mängder precis som uppe hos oss. Så bra att det finns utbud för dem som handlar second hand. Och att det blivit på modet igen att fynda på det sättet! Så hemskt att slänga hela och fina plagg bara för att man tröttnat på dem – eller att de krympt…

  • Ingrid skriver:

   Visst är det bra att det mesta kan komma till användning igen och det mesta är faktiskt riktigt bra saker, även om det kommer in sådant som är rena lumpen och skräpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *