Oj vad vi är bra

Marcus Hellner knep ett OS-guld i gårdagens skiathlon och det måste ha kännts underbart för honom efter den försmädliga fjärdeplaceringen på 15 km. Och inte blev det sämre av att Johan Olsson tog bronsmedaljen. Och häromdagen tog Anna Haag sensationellt OS-silver i damernas dubbeljakt över 15 km.

Temat i Veckans Fototriss är oväntat och oväntat är väl vad man kan säga om de svenska framgångarna i Vancouver. Förutsättningarna till medaljer finns och har funnits, men sen gäller det ju att allt ska klaffa för att resultaten ska komma.

Någon större överraskning bjöd väl inte Melodifestivalen på igår kväll. Jag måste säga att jag har svårt för att känna något större engagemang och ids inte bilda mig någon uppfattning om låtarna. Det är ett ok underhållningsprogram när det inte bjuds något annat, det är allt.

Oväntat är inte vädret, för det snöar och snöar. Åke är ute på en första skottningsrunda, där det i första hand gäller att handskotta, så att portarna till ladan går att öppna, så att han kan få ut traktorn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *