Olika åsikter

Det här kan man ha olika åsikter om!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Trädgård. Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Olika åsikter

 1. Znogge skriver:

  Ja, det kan man verkligen men jag vet vad jag tycker :mrgreen:

 2. wiolettan skriver:

  Det finns olika åsikter och det kanske inte är så konstigt.
  Jag tycker om då det vita vackra kommer ner från himlen och det blir rent och vitt. Men, då är ju kruxet att så här i en stad så blir det sällan så, mera åt det gråaktiga hållet.
  Rolig skylt.
  Kram till dig.

 3. Birgitta skriver:

  Finaste skylten ever!!!

 4. Inger Maryissa skriver:

  kul skylt 🙂
  visst får det gärna snöa på vintern….och med lite kyla
  så att det känns att det är / varit vinter
  kram

 5. Kraka skriver:

  Nej, nu får det bli vår istället!

  Kram

 6. Elisabeth skriver:

  Hej, av en ren slump råkade jag hamna på din blogg, glad är jag för det! Så mycket ”klokskap” och fina bilder du bjuder på. Är ingen fanatisk bloggföljare och har ingen egen blogg men kände ändå att ville skicka dig en hälsning !
  Hälsningar Elisabeth

 7. Jag föredrar helt klart ditt förra inlägg! 😆 ”Låt det snöa!” är inte en skylt jag skulle sätta upp – även om den var kul!! 🙁
  Idag var vi till Roma för att handla några saker och medans jag var inne på den f.d. gårdshandeln (som numera är Elkedjan och inte ett dugg bra), så gick Rolle ett varv med Santos – och såg massor av snödroppar. Jag är jätteavundsjuk….. 👿
  KRAM
  Susie

 8. Musikanta skriver:

  VEM gör en sådan skylt? För den ser inte hemmagjord ut. Kanske är den amerikansk ”Let it snow” är ju en välkänd julsång. Jag håller dock inte med.
  Kram från Ingrid

 9. Anna/notonmusic skriver:

  Tusen gånger hellre snö än denna gräsliga is! Men jag tycker å andra sidan att snön har gjort sitt för denna säsong, nu får det gärna komma upp krokus och snödropp!

 10. Gunnar skriver:

  Det var en kul skylt! I det väderläget som är just nu här i Karlstad så är det nog lika bra att allat smälter bort. Tycker synd om de som har sportlov bara.

 11. Kicki skriver:

  Vilken rolig skylt!
  Här smälter snön alldeles för fort. Det gör inget att den försvinner, men eftersom vi hade så mycket, mer än en halv meter, så blir det ju både snorhalt och plaskigt. Det finns ingestans där man kan gå riskfritt.
  Igår blev jag rejält blöt om fötterna på skogspromenaden, där skoterspåren delvis låg i vatten.
  Kram
  Kicki

 12. Skogsnuvan skriver:

  Den som hade satt ut en sådan skylt hos mig skulle jag egenhändigt rycka upp skylten och slå vederbörande i skallen med. Skulle gjort mig skitförbannad Kanske ska jag göra en skylt eller be till makterna där det står. Låt det töa. ps Imorse snöade det igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *