Om jag bara varit lite modigare…

…skulle jag kunnat få vara med i ”Debatt” med Janne Josefsson, som sänds från Almedalen i kväll och i morgon kväll, jag fick själv välja vilken kväll jag ville vara med.

Som den fegis jag är tackade jag nej när de ringde från SVT och erbjöd mig en plats i panelen.

-Hej, jag heter (namnet har jag glömt i förvirringen) och jag ringer från Sveriges Television, är det du med den där bloggen?

Så löd inledningsrepliken och det kunde jag ju inte förneka. Däremot avböjde jag erbjudandet om både en taxiresa till Visby och medverkan i programmet. Jag är inte så intresserad av politik, så att jag kan komma med några debattinlägg och jag skulle bli så nervös, så jag skulle förmodligen inte kunna få något vettigt ur mig alls.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Idag är det riktigt soligt och vackert väder igen med den där höga klara luften som är så behaglig. Vi har varit i Hemse på VC på förmiddagen, för Åke skulle lämna blodprov och då passade vi på att gå och hälsa på hans kusin som bor på vårdhemmet där. Hon är 89 år, alldeles klar i huvudet och väldigt trevlig att prata med.

Efter lunch har jag lyssnat på ”Sommar i P1” med Viveca Steen och hon var riktigt intressant att höra på och dessutom spelade hon bra musik eller rättare sagt, musiken var i min smak. Nu ska jag ta en vända ut i trädgården och vattna, för det är väldigt torrt och något regn kom det inte igår fast det såg lovande ut på kvällen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *