När jag går mina rundor i Klintehamn möts jag verkligen av ömsom vin, ömsom vatten. Så länge man håller sig i villakvarteren runt samhället är det hur fint som helst med välskötta villor och vackra trädgårdar.

Det blommar helt otroligt fint överallt och gräsmattorna är välansade intill perfektion.

När man sedan kommer till affärsgatan, Donnersgatan, ser det hur tråkigt och slitet ut som helst med outhyrda lokaler och tomma gapande skyltfönster. Hassela har dragit ner på verksamheten och lämnar verkligen tråkiga spår efter sig.

Bilden borttagen

Den senaste förfulningen av samhället är det här hemska planket alldeles ute mot trottoaren. I huset där bakom, som ligger inklämt mellan två större byggnader, var det förr en cykelaffär, det var färgaffär några år också och sen blev det Café Bullboden, och de sista åren har det varit en prylaffär, Jerog’s.

Bilden borttagen

Året var 2007 och då låg Bullboden i det lilla huset. Anledningen till flaggningen var att det gick en studentkortege från Donnergymnasiet genom samhället.

Nu är huset ombyggt till bostad och där bakom planket bor det folk. De kan inte komma ut mot Donnersgatan, så de måste finnas en dörr på andra sidan. Jag tycker att man skulle känna sig som om man bodde i ett fängelse. Hur i hela friden har man, vem det nu är, fått byggnadslov till något så fult? :twisted:

Nog gnällt för idag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...