Öppnas i händelse av min död

Det är lite svalare i dag än det varit på senaste tiden och det har varit mulet då och då. Efter en runda med vattenkannan satt jag ute och läste ett tag på förmiddagen och det var precis lagom varmt.

Öppnas i händelse av min död heter boken jag bytte till mig av Eva och precis som hon sa är den lite trög i början, men nu har jag kommit in i den och det är verkligen en spännande historia.

Den påminner lite om serien jag senast såg på Netflix. Safe heter den och precis som i boken, går serien ut på att ungdomsförsyndelser, som gömts undan i det fördolda, på olika sätt kommer upp i dagen och vänder upp och ner på förövarnas tillvaro många år senare. I Safe leder det till flera dödsfall i försöken att dölja sanningen.

Det ska bli intressant att ser vad som kommer att hända med John-Paul och Cecilias förhållande, nu när hon har hittat och läst hans brev alldeles för tidigt. John-Paul, som hela livet försökt sona brottet han begick som tonåring genom försakelser och välgärningar. Ska Cecilia kunna förlåta, glömma och gå vidare, trots det hon fått reda på? Vad gör John-Paul om hon går till polisen?

I eftermiddag
har jag varit i Sicklingsparken och spelat kubb tillsammans med ett gäng SPF:are. Det var inte helt lätt faktiskt, för det är så hårt i backen så pinnarna beter sig inte som de brukar göra. Jag är inte speciellt bra på kubb och har inte varit med och spelat så många gånger, men det är rätt roligt ändå. Varje måndag eftermiddag kl 14.00 ska vi träffas i fortsättningen och givetvis har vi kaffekorg med oss.

Sommarens kubb har startat

Vi hade några åskådare som gick hem för att se fotboll och de är nog glada nu när Sverige vann sin första WM-match 2018 mot Sydkorea med 1-0.

Trevlig fortsättning på midsommarveckan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, SPF. Bokmärk permalänken.

10 svar på Öppnas i händelse av min död

 1. Znogge skriver:

  Jag tyckte mycket om den boken och har även läst hennes senaste ”En annan Alice” som också var mycket bra. Det var verkligen skönt för Sverige att få starta med en seger för kommande matcher blir nog inte enkla…

  Kram och ha en fortsatt bra måndag!

 2. Det låter som en riktigt spännande bok med en lite kuslig titel!
  Kubb har jag aldrig spelat; det är väl ett riktigt gotländskt spel ursprungligen? Roligt ser det ut i alla fall och mysigt med umgänge och kaffekorg!
  Kram, Monica

 3. skogsnuvan skriver:

  Ser ut att vara fint väder hos dig. Här regnar det idag och jag ska på proresa till Beppes Museum på ön i strömsund. Det ska bli roligt men det är synd att det regnar precis idag.

 4. Karin skriver:

  Jag MÅSTE spä på mina sommarblommor! De flesta vissnade bort när vi inte var hemma under 10 dagar. Men inte kunde man veta att det skulle vara sol och 30 gr ALLA dagarna. Nu är det behagligare med 20-25 gr, men å andra sidan ska vi vara borta efter midsommar då vi åker till västkusten. Undertecknad ska fira födelsedag där.
  Men att inte ha en enda pelargon känns onekligen konstigt!
  Önskar dig en fin midsommarvecka! 😀
  Kramar Karin

 5. Lena i Wales skriver:

  Kul med lite kubbspel , länge sedan jag spelade det.
  Här i Wales är ingen riktig värme,men inget regn heller,så har faktiskt vattnat mina växter också.
  Hänger inte alls med i VM, får skärpa mig.
  Ha det bra!

Kommentarer inaktiverade.