Ordlös Onsdag – Gott Gottinamnam
Fler som visar ordlösa bilder idag hittar du hos Akson.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Ordlös onsdag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

0 svar på Ordlös Onsdag – Gott Gottinamnam

 1. LottaM skriver:

  Allting går att sälja med mördande reklam ….
  Snyggt foto. Ha en bra dag!

 2. elisabeth skriver:

  tagit del av ännu ett barndomsminne,det var spännande få läsa denna gång och jag blev glad inombords…. , tänk så härligt ha förebilder som man fått varit hos som barn, jag har oxå såna som liksom du beskkriver man känner sån tacksamhet och glädje att ha dem att minnas av. Skillnaden som jag ser en fördel sen förr och nu, att kameran gett mig så många kort från sen jag var ungdom i alla fall. och ibland tänker jag om denna enkelhet ha så mycket kort i datorn och sen cd:n fanns förr, Vilka levande historieböcker det skulle bli. Men det går ju oxå bra när man har ett sånt bra minne som du:-) Undrar om inte du skulle kunna skriva en bok. Känner på mig att den skulle ge generationer framledes mycket, och alla nuv förstås 🙂 visa hur det var och bo på gotland. Känslor som förmedlas med historier, specifikt lite just i din barndomsuppväxt och senare kan väl oxå blandas in. Har du haft tanken nån gång, eller finns det många som hunnit före? men vad förställer det gula på ordlösa dagen, dessa dagar är ena gissningstävlan för mig och inte kan jag lösa dem 🙂
  kram kram elisabeth

  • IngridL skriver:

   Hejsan elisabeth! Så trevligt att du gilla mina små berättelser. Någon bok lär det aldrig bli, men några små bekännelser till ska jag nog yppa.
   Det gula är ostar och fotot är taget på Sicilien. Problemet är att jag inte kommer ihåg vad osten heter, men Evas man köpte en sådan ost med hem och den var jättegod.

 3. Pialotta skriver:

  Ostar.. så trevligt Ingrid.. konstig form trodde det var någon frukt eller så.
  jag har oxså läst din berättelse ovan.. du skriver så bra, att jag kan se det framför mig:-) Visst är det tur vi har våra minnen inuti oss och kan berätta vidare för inte minst våra nära och kära om vad vi varit med om som barn:-))
  Ha de fint nu så trallar jag vidare:-) Kram

 4. Susanna skriver:

  Det finns så mycket gott i italien 🙂

 5. Eva skriver:

  Provola heter dom och dom godaste kommer fran Montalbano, kommer ihag att kortet ar taget i narheten utav Montalbano, dar dom aven har ett hemskt gott mineralvatten som heter Fontalba
  Kramar Eva

 6. strömma skriver:

  Först såg jag inte vad du frestar med för något gott här.
  Men läser nu att det är goda ostar.
  Vilka härliga barndomsminnen du har.Dom njöt säkert lika
  mycket av att du var hos dom.
  Natthälsningar
  Ingrid