Ordningen återställd

6-7 grader varmt och snålblåst! Ordningen är återställd och gårdagens vårkänslor fick sig en knäck. Planerna på penséeinköp och plantering skjuts på framtiden. Det är bara att inse att april är en luring, precis som vanligt.

I går hade vi sol och runt 20° på eftermiddagen och det var hur ljuvligt som helst. I dag är det vinterjacka och mössa på igen trots en solig eftermiddag, men det ser i alla fall ut att bli soliga dagar resten av veckan och lite stigande tempraturer.

I stället för trädgårdsjobb har jag varit suttit inne i goda stugvärmen och ”daterat” hos min granne Rut. Nu är vi snart färdiga och nu är det dags för utskrift och genomläsning av någon utomstående person som kan komma med konstruktiv kritik kring upplägget. Det är Rut som skrivit allt, jag har bara hjälp till med att lägga in bilder och redigera texten.

En härlig lunch fick jag; hemgjord blodpuddning med bacon och lingonsylt och så ingefärspäron med grädde till efterrätt. Så gott!

Ha en fin fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ordningen återställd

 1. Lambergsfrua skriver:

  Vilken tur att du kunde hålla dig sysselsatt inomhus, när våren spelade dig ett spratt. 😉
  Här har vi också haft sol men kalla vindar. Ingen vårkänsla alls utom att ljuset är helt underbart vårvackert.
  Ha en fortsatt bra dag!
  Varm kram.
  Lambergsfrua 🙂

 2. Znogge skriver:

  Även här blev det mer normalt väder i dag men är det april så är det. Några penséer är inte inköpta än men jag ser att grannen hunnit med att plantera. Är alltid något visst med dem första.

  Kram och god kväll!

 3. Ja, april kan vara ombytlig! Lite svalare här idag också, men framför allt blåsigare. Men idag har i alla fall trädgårdsmöblerna kommit ut!
  Kram, Monica

 4. Helena skriver:

  20 grader, oj det växlar verkligen hos er. Här smälter isen och snön, och fryser på igen.
  Blodpudding fick jag i skolan kom jag just på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *